Shuttle service Blokhus Løkken

Med shuttlebus langs Vesterhavet

Foto: VisitJammerbugten

Shuttle service på stranden imellem Blokhus og Løkken. Du kan lade bilen stå og opleve stranden på en ny og anderledes måde. Nemt og bekvemt.

15 km bred, hvid kørefast sandstrand

Blokhus og Løkken er forbundet af den brede, hvide sandstrand, som er omkring 15 kilometer lang. Det unikke ved strækningen er, at der er færdselsret på stranden hele vejen fra Rødhus i syd til Løkken i nord, som derfor muliggør at igangsætte Shuttle Bus servicen.  

Preben Jensen, Action House, har påtaget sig driften af Shuttle Bussen. Han glæder sig til at få projektet igang og være med til at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, når de kommer til destinationen.

Som en nyhed i år kører Shuttle Bussen i hele fire uger. Desuden køres der helt frem til Løkken Moleleje, så man undgår at skulle gå det sidste stykke ind til Løkken By. Derudover er der tænkt på miljøet, hvor der er lagt vægt på bæredygtigt brændstof, for at reducere Shuttle bussens CO2 aftryk.

 

Shuttle service Blokhus Løkken

Shuttle service - Blokhus-Løkken

Foto: VisitJammerbugten

Oplev stranden, kysten og den spændende historie

Hør de lokale fortællinger om naturen og historien langs kysten, mens du nyder udsigten fra vognen. Turen udgår fra  Løkken via Grønhøj, Saltum og til Blokhus

Chaufføren vil under kørslen fortælle om områdets var- og kendetegn, fra en fortid med skudehandel, fiskerlejer og atlantvold til at være nogle af Danmarks bedst besøgte bade- og feriebyer. 

Den guidede fortælling formidles på dansk, tysk og engelsk efter behov.

 

Shuttle Bus kører i sommerperioden fra 6. juli – 6. august 2019

I perioden lørdag den 6. juli til den 6. august 2019 (begge dage incl.) kører Blokhus-Løkken Shuttle Bus på stranden mellem de to feriebyer. Hop ombord, slap af og nyd turen!

  • 3 daglige afgange i hver retning
  • Afgang fra Løkken kl. 10.00, 13.00, 16.00
  • Afgang fra Blokhus kl. 11.30, 14.30, 17.30
  • Der er stop i Grønhøj og Saltum og cirka 20 min mellem alle byerne. 
  • Shuttle bussen kører helt frem til Løkken Mole
  • Turen fra den ene ende til den anden tager ca. 1-1 ½ time.
  • Turen er 15 km og løber langs stranden
  • Shuttlebussen har fokus på at mindske CO2 aftryk
  • Stoppesteder kan findes tæt ved nedkørslerne til stranden ved Strandvejen i Blokhus, Saltum Strandvej, Grønhøj Strandvej, samt syd for Løkken Moleleje. Gå efter Shuttle Bus skiltene.
  • Pris: 40 DKK one-way (Betales ved ombordstigning - kontant eller MobilePay) 

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish