VisitJammerbugten
Blokhus sømærke

Blokhus Efterårsfestival

Hele uge 42 fra den 10. oktober til den 18. oktober 2020 er der lagt op til et væld af spændende oplevelser for hele familien i feriebyen Blokhus

Blokhus efterårsferie

Efterårsugen der løber fra den 10. - 18. oktober byder hver dag på masser af aktiviteter for familierne i badebyen Blokhus, når der inviteres til Efterårsfestival.

Aktiviteterne henvender sig både til børn og voksne. 
 

Arrangørerne bag festivalen har fokus på sikkerhed, og de har skabt rammerne for nogle gode oplevelser i sikre rammer. Aktiviteterne er nemlig spredt mere ud en normalt, og der er deltagerloft samt indført booking på flere aktiviteter for at imødekomme retningslinjerne i forhold til corona.

Blokhus efterårsferie

Efterårsugen kickstartes allerede i weekenden den 10. og 11. oktober med den store kartoffeljagt og årets nye tiltag - ”Blokhus After Dark- Refleksjagt for hele familien, hvor du i lommelygtens skær skal følge små reflekspile rundt på en hemmelig rute i Blokhus på jagt efter en magisk skat. Begge aktiviteter afvikles hele ugen og man behøver ikke deltage på et bestemt tidspunkt.

Mandag 12. oktober inviterer feriebyen til det populære Kunst- og råvaremarked som i år er spredt ud over hele byen.  Her er der mulighed for at købe lækre lokale specialiteter og håndlavet kunsthåndværk.

Gummistøvlebiologerne Badass Biology indbyder også til spændende naturformidlingsture i familiehøjde hen igennem efterårsugen. Deltag f.eks. på Klitternes hemmelighed og krible-krable ture, hvor der skal findes insekter og sluttes af med en snack fra turen.  Eller hvad med at være med på en spændende jagt efter rav på Blokhus Strand med UV-lygter ?

Fårup Sommerland

Af andre højdepunkter kan der nævnes, Lasergame i skoven, ”Smag på Blokhus” som er en byvandring med smagsoplevelser indlagt, Efterårsvandring, SnapChatløb, One mans Cirkus show og meget meget mere.

Blokhus og Hune vil hele ugen være smukt dekoreret med halm og græskar og de handlende har dekoreret deres vinduer for at gøre det ekstra hyggeligt. Stem på dit favoritvindue pr. sms og hvis du er heldig, vinder du måske et af de i alt 3 gavekort på 500 kr.

Du kan også gå på shopping i badebyen Blokhus, som rummer rigtig gode muligheder for at købe ind af tøj og andre spændende varer i det 2000 m2 store shoppingcenter  Kalstrup Livsstilshus eller nyde en hyggelig frokost på en af badebyens mange restauranter.

Skulpturparken Blokhus holder åbent under temaet Eventyrlige Filmfigurer, hvor du kan opleve den spændende udstilling af enorme sandskulpturer i den 20.000 m2 store oplevelsespark. I feriens første dage afholdes der Træskulpturfestival, under temaet ”Magisk Jul” og hos Museum for Papirkunst kan du lave uhyggelige papirklip.

Feriebyen Blokhus summer hele efterårsugen af spændende aktiviteter for både børn og voksne, og sammen med Høstfest i forlystelsesparken Fårup Sommerland, så kommer du med garanti ikke til at kede dig, hvis du rejser med børn.

Det er heller ikke alle aktiviteter, du behøver at deltage i på et bestemt tidspunkt eller nødvendigvis at gøre sammen med andre. Programmet indeholder bagerst 10 gode tips til aktiviteter, som du kan gøre, når det passer ind i dine ferieplaner  - alene eller sammen med andre.

Arrangørerne bag Blokhus Efterårsfestival har gjort sig mange overvejelser, for at sikre at alle gæster får en god og sikker ferie i Destination Blokhus.  

NB: Der tages forbehold for ændringer og aflysninger i programmet!

> Se ferieprogram for Blokhus i efterårsferien 2020