Blokhus sømærke

Blokhus Efterårsfestival

Foto: VisitJammerbugten

Hele uge 42 fra den 10. oktober til den 18. oktober 2020 er der lagt op til et væld af spændende oplevelser for hele familien i feriebyen Blokhus

Efterårsugen der løber fra den 10. - 18. oktober byder hver dag på masser af aktiviteter for familierne i badebyen Blokhus, når der inviteres til Efterårsfestival.

Aktiviteterne henvender sig både til børn og voksne. 
 

Arrangørerne bag festivalen har fokus på sikkerhed, og de har skabt rammerne for nogle gode oplevelser i sikre rammer. Aktiviteterne er nemlig spredt mere ud en normalt, og der er deltagerloft samt indført booking på flere aktiviteter for at imødekomme retningslinjerne i forhold til corona.

Efterårsugen kickstartes allerede i weekenden den 10. og 11. oktober med den store kartoffeljagt, Cirkus Charlie på Blokhus Torv og spændende ravjagt med UV lygter på Blokhus strand, når mørket sænker sig.

Mandag 12. oktober inviterer feriebyen til det populære råvaremarked på byens torv, og hele dagen er der stort By-night arrangement, hvor butikkerne står klar med gode tilbud og holder åbent til kl. 21.00. Sammen med musikunderholdning, trylleshow og havheksens opgaveløb sørger dagens program for at hele familien kan have en hyggelig aften i byen.

Gummistøvlebiologerne Badass Biology indbyder også til spændende naturformidlingsture i familiehøjde hen igennem efterårsugen. Deltag f.eks. på Klitternes hemmelighed og krible-krable ture, hvor der skal findes insekter og sluttes af med en snack fra turen.  

Af andre højdepunkter kan der nævnes kreative workshop, Lasergame i skoven og besøg af den populære bagemester Sara Græsborg - kendt fra TV-serien Den store Bagedyst. Hun vil hele eftermiddagen torsdag den 15. oktober dele ud af gode bagetips og pynte halloweenkager sammen med børnene. 

Du kan også gå på shopping i badebyen Blokhus, som rummer rigtig gode muligheder for at købe ind af tøj og andre spændende varer i det 2000 m2 store shoppingcenter Kalstrup Livsstilshus eller nyde en hyggelig frokost på en af badebyens mange restauranter.

Skulpturparken Blokhus holder åbent under temaet Eventyrlige Filmfigurer, hvor du kan opleve den spændende udstilling af enorme sandskulpturer i den 20.000 m2 store oplevelsespark og hos Museum for Papirkunst , hvor du kan lave uhyggelige papirklip.

Feriebyen Blokhus summer hele efterårsugen af spændende aktiviteter for både børn og voksne, og sammen med Høstfest i forlystelsesparken Fårup Sommerland, så kommer du med garanti ikke til at kede dig, hvis du rejser med børn.

Det er heller ikke alle aktiviteter, du behøver at deltage i på et bestemt tidspunkt eller nødvendigvis at gøre sammen med andre. Programmet indeholder bagerst 10 gode tips til aktiviteter, som du kan gøre, når det passer ind i dine ferieplaner  - alene eller sammen med andre.

NB: Der tages forbehold for ændringer og aflysninger i programmet!

> Se ferieprogram for Blokhus i efterårsferien 2020

Overnatning i Blokhus

I Blokhus-området finder du mange forskellige overnatningsmuligheder. Sov til lyden af havets brusen på et badehotel eller i yderste klitrække i et feriehus. Glæd børnene på hotel midt i Fårup Sommerland, på feriecenter eller på en af de mange hyggelige og naturskønne campingpladser.

Restauranter og spisesteder i Blokhus

I Blokhus finder du mange forskellige spisesteder med blandt andet fisk og gode danske retter på menuen. Mange steder også med mulighed for at tage færdiglavet mad med hjem til sommerhuset.

Besøg det historiske Blokhus

Autentisk Kulturhistorie i Blokhus Udover at være en af Danmarks mest besøgte bade- og feriebyer er Blokhus kendetegnet ved flere bygninger og vartegn, som blandt andet vidner om tiden som gammelt fiskerleje.