Camping Blokhus strand

De bedste campingpladser

Foto: VisitJammerbugten

Slå lejr på en af de mange campingpladser i Jammerbugten, og du vil næppe fortryde det. Og så ligger de i noget af landets flotteste natur - mange tæt på stranden og vandet, så en forfriskende morgendukkert er indenfor gåafstand.

Får du lyst til en shoppingtur eller et restaurantbesøg, så er der aldrig særlig langt til nærmeste handelsby. Et besøg i en af de populære badebyer langs kysten Blokhus, Slettestrand eller Thorupstrand er også altid populært eller måske en tur til en af de hyggelige havnebyer langs Limfjorden.

Camping langs Jammerbugten

Der er noget for enhver smag. Du kan søge fred og ro pladserne, natur- og outdoor pladserne eller måske ønskepladsen for familien, hvor du trygt kan slippe børnene løs i et sandt mekka af aktiviteter og underholdning for familien.

Camping for familien

Campingferie langs Den Nordjyske Lido Camping er sjovt for hele familien. Det giver luft, god plads og der er masser af sjove aktiviteter for alle.

Camping, natur og outdoor

Ophold dig midt i naturen og deltag i outdoorlivet. Find campingpladserne, hvor der er særligt fokus på aktiviteter i naturen.