Gå til indhold
Fly in

Blokhus Fly-In 2023

Foto: Destination Blokhus

Højtflyvende oplevelser til Blokhus Fly-in  

Søndag d. 20. august 2023 fyldes luften over Blokhus med alt fra propelfly, veteranfly og hjemmebyggede fly. Der er underholdning for hele familien, når Blokhus Fly-in 2023 igen afvikles på Blokhus Strand

Her vil 20 vidt forskellige fly lægge an til landing på stranden - helt tæt på vandkanten. Og du kan overvære det på tæt hold - enten fra en udkigspost i klitterne eller ved at tage plads på stranden tæt på landingsbanen.

Blokhus Fly-In

Foto:VisitJammerbugten

Blokhus Fly-in er populært

Blokhus Fly-in er mere populært end nogensinde! 

På trods af at arrangementet måtte aflyses sidste år på grund af dårligt vejr er interessen ikke blevet mindre for arrangementet.

Flere piloter fra hele Danmark og udlandet har spurgt om lov til at deltage i eventen. Det kræver en særlig tilladelse, for at få lov til at lande på stranden, og det er derfor også piloter, der har masser af erfaring i luften, som er dette års deltagere. Blokhus får besøg af intet mindre end 20 piloter, som alle er meget begejstrede over at have fået muligheden for at deltage. 

 

Blokhus Fly-In

Foto:VisitJammerbugten

Kom tæt på

Når piloterne har landet deres fly på landingsbanen, er der Meet & Greet, hvor publikum kan komme helt tæt på flyene og få en snak med piloterne.

Der vil blandt andet være besøg fra Forsvarets Air Transport Wing Aalborg, hvor der er mulighed for at få et indblik i forskellige effekter fra hverdagen i Air Transport Wing Aalborg.

På dagen vil der være 2 konkurrencer.

Der vil være mulighed for at vinde en VIP-tur i en ægte Herkules, og du har som gæst også  mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde en flyvetur for 2 personer over Nordjylland

For at deltage skal du stemme på årets favoritfly pr. sms, hvorefter vinderen udtrækkes via lodtrækning.

Omkring kl. 16.30 gør piloterne sig klar til takeoff, hvor de én efter én atter vil sætte kursen mod de højere luftlag og sige farvel og tak for denne gang.

Blokhus Fly-In

Foto:VisitJammerbugten

Program

12.30 20 forskelligartede fly lander

13.30 Velkomsttale ved Niels Hemmingsen, Direktør Aalborg Lufthavn

14.00 Meet and Greet – se flyene tæt på og tal med piloterne

16.15 Publikum bedes forlade området.

16.30 Takeoff

17.00 Slut og på gensyn til Blokhus Fly-In 2020


OBS!!

Praktisk information

Vejrforholdene er naturligvis den helt afgørende faktor for afviklingen af Blokhus Fly-In. Vind på mere end 5m/sek kan gøre det yderst svært at lande på stranden, og der tages derfor forbehold for aflysning af arrangementet. 

Blokhus Fly-in 2023 forventer et tilløbsstykke uden lige, så der vil uden tvivl komme mange mennesker til byen – og dermed også mange biler.

Du kan parkere nord for nedkørslen til Blokhus strand. Billister har også mulighed for at benytte sig af nedkørslen ved Saltum strand for at lette trafikken. Nedkørslen ved Rødhus Strand er spærret af for al gennemkørsel i visse perioder.

Tilskuere opfordres til at komme god tid og medbringe en vis portion tålmodighed.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish