Åbning og indvielse 27. april 2018

Golf Øen i Fårup Sommerland

Åbning og indvielse 27. april 2018

Indvielse af nyt minigolfanlæg skyder sæsonen igang i Fårup Sommerland

Motorcyklister og minigolflandsholdet skyder sæsonen igang i Fårup Sommerland, og der bliver spænding og højt spil, når minigolflandsholdet gæster parken for at indvie Golf-Øen - Årets største nyhed.

Når Fårup Sommerland slår dørene op til en ny sæson den 27. april, bliver det til synet af tusindvis af gassende motorcykler og flyvende golfbolde. Forlystelsesparken tilbyder nemlig traditionen tro alle motorcykler gratis adgang på sæsonen første åbningsdag og løfter samtidig sløret for årets nyheder.

 - "Vi ser frem til et brag af en åbningsdag, som byder på et glædeligt gensyn med op mod 3.500 motorcyklister og en række spændende nyheder. Vi glæder os især til at indvie vores helt nye Golf Ø, som er denne sæsons betydeligt største investering", siger Per Dam, der er direktør i Fårup Sommerland.

Dyst mod Danmarks bedste

Golf Øen består af en splinterny adventure-golfbane med 12 huller. Banen er tilpasset både børn og voksne med forskellige hulstørrelser og får sin helt egen store ø i søen ved siden af trærutsjebanen Falken og Aquaparken. På parkens åbningsdag den 27. april indvies banen med en minigolfturnering med repræsentanter fra Danmarks minigolflandshold. Her skal tre landsholdsspillere dyste mod hinanden og en række udvalgte gæster.

 - "Vi er glade for, at vi må være med til at indvie den nye adventurebane i Fårup Sommerland. Det er altid spændende, når der sker noget nyt inden for vores verden, og vi vil gerne vise flaget og samtidig bidrage til, at flere får øjnene op for minigolf som sportsgren", lyder det fra Allan Knudsen, der er tidligere landsholdsspiller og medlem af Aalborg Minigolf Klub.

Fårup sommerland aquaparken

Højere vandtemperaturer i Aquaparken

Den kommende sæson byder også på nyt i Fårups Aquapark, som i år åbner for badeglade gæster allerede i midten af maj.

- "Vi oplever hver sæson stor interesse for Aquaparken fra vores gæster, og vi vil gerne sikre, at man altid kan holde varmen, uanset vejret. Derfor har vi hævet temperaturen i vores store bølgebassin til 27 grader. På den måde får vores gæster mere ud af deres besøg, og en af parkens største attraktioner får forlænget sin sæson", siger Per Dam.

 

Store musiknavne i forlystelsesparken

Igen i år har Fårup satset stort med et omfattende eventprogram for hele familien. 

Wafande i Fårup Sommerland

Parkens gæster kan opleve de helt store musikalske stjerner på tre fredage i juli måned. Koncertprogrammet byder i år på koncert med Wafande, Joey Moe og en dobbeltkoncert med Skinz og Bro.

"Og i år har vi valgt at rykke koncerterne til afvikling i juli måned. På den måde kan vi tilbyde en endnu bredere oplevelse for de mange nordjyske familier, der holder sommerferie og for turisterne, der holder ferier i sommerhusene, på campingpladserne og hotellerne i området", fortæller Per Dam.

Maj, juni og august byder også på et større program end nogensinde for de mindste. Her kan du opleve de klassiske Ramasjang events, hvor Onkel Reje, Hr. Skæg og MGP stjernerne bl.a. kigger forbi. Til denne sæson har Fårup Sommerland også allieret sig med ingen mindre end Youtube-stjernen Albert Dyrlund. Han er én af de førende You-Tubere og influencer i Danmark iblandt de unge.

"Jeg er glad for, at vi kan præsentere et stort eventprogram igen i år. Vores gæster sætter stor pris på at møde deres helte fra TV, hvor de kan synge med på alle sangene", slutter Per Dam.

 

> Læs mere om Fårup Sommerland

> Bo inde i parken - læs mere om Hotel Fårup

> Læs mere om Ferie i Jammerbugten

 

Del denne side