Vestkystnatur og nordisk stil er temaet på det nye hotel i Slettestrand

Hotel Nor

Vestkystnatur og nordisk stil er temaet på det nye hotel i Slettestrand

Hotel Nor - det nye hotel i Slettestrand

Hotel Nor er navnet på det nye hotel, der ligger flot i den enestående natur på toppen af Lien skrænten med en helt vidunderlig udsigt over Slettestrand, Nordsøen og kyststrækningen ud mod Jammerbugten.

hotel nor slettestrand
Foto: Hotellet er beliggende lige midt i den skønne vesterhavsnatur med vidunderlig udsigt over havet og Jammerbugten

Stedet er tidligere kendt under Hotel Sanden Bjerggaard, men der er ikke meget tilbage af det gamle, gule hotel, som lige nu er ved at få nyt tag på.

hotel nor slettestrand
Foto: Facade mod nord, hvor hotellet lige nu er ved at få monteret nyt, rødt tegltag

Indehaver af nabovirksomheden Galleri Lien, Jan Middelboe købte hotellet i 2018 og påbegyndte straks den omfattende renovering. Dengang sagde han: ”Jeg synes ikke, at området fortjener, at der står et spøgelseshotel. Derfor købte jeg det. Der er så mange kvaliteter her. Det er en rigtig smuk ejendom, og jeg kan se muligheder i stedet”.

> Læs også: Moderne hotel med internationalt præg under opbygning i Slettestrand

Alt blev herefter revet ned indvendigt for nu igen nu at blive bygget op under et nordisk tema. 

Det nye navn er også inspireret af den nordiske stil og den naturskønne beliggenhed ud til Nordsøen. I logoet er navnet kombineret med kompasset, som igennem tiden har haft stor betydning i forhold til navigation. > Se det nye logo

"Vi bevarer noget af den gamle stil, men tilfører det et moderne twist. Der er respekt for de historiske rammer på stedet, alle rum er bevarede og den nye stil er nordisk, moderne og romantisk med fokus på naturens materialer", fortæller indehaver Jan Middelboe. 

"Det er et stort projekt, for vi går rigtig meget op i detaljer og helhedsindtrykket, og det har naturligvis også givet udfordringer undervejs. Men nu nærmer vi os målet, og det ser vi frem til", siger Jan.

Storslåethed, unik beliggenhed og en helt fantastisk natur kendetegner stedet og området, og det bliver videreført indenfor på hotellet.

hotel nor slettestrand
Foto: Værelser med udsigt. Fra hotellets værelser kan du fornemme nærheden til  naturen og havet.

Den gule facadefarve er allerede blevet skiftet ud med en varm naturfarve, og det går igen indvendigt på vægge og i interiør, som primært bliver holdt i eg og natur. 

hotel nor slettestrand
Foto: Festsal, hvor naturen bringes helt tæt på og udsigten til Nordsøen er enestående

 

 

 

> Læs også: Moderne hotel med internationalt præg under opbygning i Slettestrand

 

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Del denne side