Koncertrække på Skovsgård Hotel

Global Garden Party

Koncertrække på Skovsgård Hotel

Global Garden Party på Skovsgård Hotel

Global Garden Party i Skovsgård Hotels hyggelige have, er en kærkommen sommertradition, der vender tilbage igen for ottende år i træk. Dette års program er spækket med det allerbedste fra musikskuffen, og du kan næppe blive skuffet over de seks koncerter i år.

De seks koncerter afholdes som altid i Skovsgård Hotels smukke have, som sætter de helt rette rammer for de forskellige temaer som præsenteres for hver enkelt koncert. En time inden hver koncert er der et øko- & kunsthåndværkermarked.

skovsgård hotel

Torsdag d. 4. juli kl. 16.00 er startskuddet for dette års Global Garden Party, hvor en skotte, en irer og to danske topmusikere sætter en eminent standard for skotsk og irsk folkemusik. Tilsammen udgør de fire musikere The Islanders som er kendt for at give den maks. gas.

skovsgård hotel
Foto: I forbindelse med koncerterne er det muligt at bestille en koncertmenu

Torsdag d. 11. juli kl. 16.00 gentager Global Garden Party succesen fra sidste år og præsenterer igen et brag af en koncert for børn. I år er det SørøverOrkestret som skal føre børnene ind i et univers af pirater, guldskatte, de store have og øde øer. Det bliver med garanti en fest for børnene og deres forældre.

skovsgård hotel

Lørdag d. 13. juli kl.12.30 er endnu en af succeserne fra sidste år, hvor torsdagens eftermiddagskoncert er skiftet ud med frokostjazz om lørdagen. Det er den velkendte Daimi og Louisiana Jazzband som står for de lækre toner af jazz, hvor der vil blive spillet med masser af swing.

Torsdag d. 18. juli kl. 16.00 bliver du forført til varmere himmelstrøg af cubanske toner, når Jorge Cordero & Los Gran Daneses indtager scenen i den skønne have. Det yderst professionelle musikere fra Cuba, Danmark og Sverige som tilfører musikken et lækkert element af reggaeton, rock og pop.

Torsdag d. 25. juli kl. 16.00 byder One Love Marley Band på en eftermiddag i Bob Marleys’ tegn. Lad dig svinde hen i reggaens toner som minder om mild salt havbrise, vuggende vibrationer og bølgeskvulp mod en hvid sandstrand.

Torsdag d. 1. august kl. 20.00 sætter Indra Rios-Moore Trio et værdigt punktum for denne sommers Global Garden Party. I den anledning er koncerten rykket til senere på aftenen, hvor Indra Rios-Moore fra Manhattan, New York, bringer soul, gospel og jazz sammen til en større enhed. Hun har selskab af Benjamin Trærup på saxofon og Thomas Sejthen på bas. Sammen bringer de den ultimative følelse af at sidde i New York midt i Skovsgårds smukke have.

 

Billetter til arrangementerne sælges på Brovst Musik hvor der også kan bestilles en koncertmenu.

Koncerterne på Skovsgård Hotel arrangeres af Brovst Musikforsyning, Skovsgård Borgerforening og Skovsgård Hotel med støtte fra Kulturstyrelsen, Jammerbugt Kommune og Tuborgfonden.

 

Et tidligere jernbanehotel videreføres som et socialøkonomisk hotel

Skovsgård Hotel er et særligt hotel. Det er drevet på socialøkonomiske vilkår, hvor de tilbyder job til mennesker, der er ansat på særlige vilkår.

I 2015 bragte DR en udsendelse fra hotellet, som hedder "Halløj på hotellet"

> Find vej til Skovsgård Hotel 

> Læs mere om Ferie i Jammerbugten

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Del denne side

Herregården Bratskov

Levendegørelse af Herregården. Torsdage juli - august 2019

Oplev Herregården Bratskov blive levendegjort med gl. håndværk hver torsdag. Mød heksen i kælderen, der fortæller historier og uddeler trylledrik. Kør en tur i hestevognen eller prøv ponyerne i parken.