Outdooroplevelser 27. april - 13. maj 2018

Explore Svinkløv-Slettestrand

Outdooroplevelser 27. april - 13. maj 2018

Explore Svinkløv-Slettestrand - Oplevelser og aktiviteter i naturen

Den 27. april - 13. maj 2018 er der arrangeret ekstra mange spændende aktiviteter, hvor området omkring Slettestrand / Svinkløv inviterer til outdoor-eventen: "Explore Svinkløv-Slettestrand".

Naturen i området danner rammen for en lang række af oplevelserne. Den er varieret og har et meget smukt kuperet landskab med høje skrænter og enestående udsigter udover hele Jammerbugten. 

I perioden bliver der skruet ekstra op for en række outdooroplevelser. Med ”Explore” kan du gå på opdagelse og udforske noget nyt. Du kan gå på opdagelse i naturen eller tage på en indre rejse i dig selv. I de 14 dage er der arrangeret en række oplevelser og aktiviteter, som giver mulighed for begge dele. Du kan prøve fart og action på mountainbike, blive forføt af kulinariske oplevelser, opleve naturen til hest eller dyrke velværet med yoga og vandreture på Lien.

Han Herred havbåde slettestrand

Explore Svinkløv-Slettestrand starter med fornemmelsen af nordlys

Få fornemmelsen af nordlys når eventen kickstartes med smuk lysfest i bådene på stranden. Samtidig kan du dykke ned i lokalhistorien med kystfiskeriet når Han Herred Havbåde åbner op i udstillingen og værftet, så du kan komme helt tæt på det spændende håndværk med at opbygge og søsætte de smukke fiskerbåde fra spillet på stranden.

 

Øl, urter, mikrodestilleri og naturoplevelser 

Explore Slettestrand åbner også op for et væld af kulinariske aktiviteter i Jammerbugtens natur. Her kan du få herlige madoplevelser med lokale råvarer frisk fra naturen eller prøve at brygge din egen øl i naturens flotte rammer. Du kan blandt andet indsamle urter langs kysten, som vil blive tilberedt af dig selv i selskab med en professionel kok og til sidst nyde det over bålet i dejlige naturomgivelser.

Du kan også afprøve at være din egen brygmester for en dag på en bryg-tur i vildmarken ved Slettestrand, hvor der er hyggelig stemning og ølsmagning omkring bålet og egen bryg at tage med hjem. Her vil Jon Jensen Lindberg Troupers- kendt fra TV-serien Alene i Vildmarken - give gode tips og tricks til øl og vildmarkseventyr. Ved den gamle isttidsslugt Hødalen kan du opleve kærligheden for natur og eventyr i Nordisk Brænderis håndlavede spiritus, når de tager dig med på en guidet fortælling i det præmierede mikrodestilleri.

På Explore Slettestrands vandreture kan du opleve Svinklovene med dets smukke udsigt, der tager pusten fra enhver og høre den spændende historie om området, der bla. har lagt scene til naturoptagelserne i TV2-serien Badehotellet. Her vil du høre fortællinger fra området, alt i mens du vandrer i de smukke omgivelser og lader dig indleve i historien. Turen udgår fra Svinkløv Camping, som ligger smukt på toppen af Lien skrænten.

mountainbike svinkløv

Mountainbike, yoga og islandske heste

Med luft i dækkene og hjelmen på, er du klar til action og fart. Med aktiviteter på mountainbike kan du begive dig ud i Jammerbugtens kuperede terræn, hvor sved på panden og fart over feltet giver dig eventyr i den flotte natur. De spændende trails, som er klassificeret som 1. klasses mountainbikespor i Danmark, kan du udforske sammen med de professionelle instruktører fra Feriecenter SlettestrandAfslut turen med afspænding og yoga sammen med forkælelse og velvære i det nye varmtvandsbassin i havbadehuset.

Sammen med guide fra Svinkløv Turridning og islandske heste kan du via stierne i Svinkløv Klitplantage tage med på en naturskøn ridetur, hvor du kommer til at ride på stranden og kan nyde havets brusen alt imens de små heste fragter dig rundt i naturen.

hestevogn svinkløv slettestrand

Hyggelige familieoplevelser 

For familien er der flere oplevelser med dyr hos Hjortdal dyrefarm, hvor du kan se og røre ved de mange spændende dyrearter eller være med, når de bliver fodret. Feriecenter Slettestrand indbyder til pandekagehygge og fællessang og du kan tage med på en hyggelig hestevogntur i plantagen, hvor der gøres stop undervejs, hvor den medbragte kaffe og kage skal nydes.

> Tilmelding til aktiviteterne og nærmere information findes i

Program for Explore Svinkløv-Slettestrand

 

> Læs mere om overnatning i Slettestrand

 

 

 

> Få aktuelle nyheder tilsendt i nyhedsbrev

Læs mere aktiv i naturen i Jammerbugten

Del denne side