Internationalt marked 13. - 17. august i Blokhus

European Street Market

Internationalt marked 13. - 17. august i Blokhus

European Street Market i Blokhus

Internationalt marked besøger Blokhus

I dagene fra den 13. august til og med den 17. august kl. 10-18 kommer Torvet i Blokhus til at danne rammen om et internationalt marked med salg af internationale varer fra en række boder.

european street marked

Her vil byens borgere og gæster kunne opleve en helt speciel markedsstemning med masser af fremmede varer.

Det ventes, at det internationale marked i Blokhus bliver lidt af et tilløbsstykke. Sådan har det i hvert fald været i en lang række andre byer, siden markedet i 2010 for første gang lagde vejen forbi Danmark.

I mange byer er succesen så stor, at markedet vender tilbage år efter år. I 2019 har markedet besøg 18 byer i Danmark lige fra Thyborøn til Rønne.

european street marked

Det internationale marked omfatter ca. 22 boder, som repræsenterer en række lande. Der vil således være boder fra Holland, Spain, Frankrig, Tyskland, Finland, Italien, England, Ungarn, Belgien, Polen m.fl.

 

Mange spændende varer

I boderne er det muligt at købe spændende varer fra de respektive lande.

european street marked

Det er varer, som vi kender, når vi tager rundt i Europa: Kager, ost, pølser, smykker, oliven, engelsk fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, sæbe, gyrus, paella, hatte, rensdyrskind, honning, skulpturer, belgiske vafler, friskbagt brød, tørrede pølser og skinker og meget mere

> Find flere større events for 2019

Del denne side

Større events 2019

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten