Nissehuset i Moseby

Etly Klarborgs nisseunivers i Moseby og Hune

Et besøg hos nissernes mor Etly Klarborg bringer dig med garanti i julehumør.

Hvert år valfarter hundredvis af gæster fra nær og fjern til det hyggelige nisseunivers i Moseby eller aflægger et besøg i butikken i Hune, der åbnede i 2016.

Hver søndag i advent kl. 11.00-16.00 er der også mulighed for en ekstra oplevelse. Her kan du nemlig se de "ægte", drilske nisser, der gemmer sig i skovkanten.

 

Se video fra Etly Klarborgs nisseunivers i Hune

Det lille sted i Jammerbugten er populær både blandt børn og voksne, og de kommer alle for at opleve den helt særlige julestemning hos Etly Klarborg. I den hyggelige, stråtækte gård langt ude på landet, midt i naturen og tæt på skoven, er nemlig hvor nisser og trolde trives. 

> Læs mere om Butik Gammelbo i Moseby

Etly er kendt som designeren bag de meget populære Trip Trap nisser, der hvert år er at finde i kalendergaver, mandelgaver og under juletræet i mange danske hjem. Du kan besøge butik Gammelbo, opleve den hyggelige stemning og købe julegaver og julepynt med hjem. Alle adventssøndage kan du også besøge Nissehuset, der ligger gemt i skoven bag butikken.

Jul hos Etly Klarborg

Her vil der hver søndag i advent fra kl. 11.00-16.00 være ekstra underholdning, hvor ægte drillenisser (hvis man er dygtig til at spotte dem!) kan ses i skoven på vej fra Mosehuset til Nissehuset, hvor nissemor og nissepiger pusler med deres gøremål og gæsterne kan hygge sig med æbleskiver og gløgg.

En meget populær og skøn juleoplevelse for familien.

Mødested:

Etly Klarborg, Butik Gammelbo, Rødhusvej 201, Moseby, 9490 Pandrup. Følg herefter stien ind til Nissehuset.

Besøg også Etly Klarborgs butik i Hune på Ilsigvej 19, Hune, 9492 Blokhus

> Inspiration til flere juleoplevelser i Jammerbugten 

Læs mere om nissehuset i Moseby

Del denne side