Feriehygge tæt på Grønhøj strand

Efterårsferie på Dayz Grønhøj Strand

Så er sommeren endnu engang gået på hæld og det er tid til at glæde sig over efterårets smukke farver og alle de hyggelige ting, der hører den mørke tid til.

Dayz Grønhøj strand

På Dayz Grønhøj Strand er der skruet op for hyggen i hele efterårsferien, og her skabes de helt perfekte rammer for hyggelig familietid. Feriecenteret, der har en lang række indendørs- og udendørsfaciliteter ligger meget tæt på Grønhøj strand og i nærheden af badebyerne Blokhus og Løkken. Feriecenteret er desuden beliggende i en meget flot natur, hvor smukke solnedgange bølgebrus og høje klitter med garanti vil vække begejstring for både store og små.

Der er både mulighed for fuldstændig ro og afslapning i områdets smukke natur, på stranden og i vores rummelige lejligheder, hvor der er plads til hele familien, samt mulighed for aktiviteter for hele familien i vores svømmehal, legeland og sportshal. Der er derfor alle muligheder for, at skabe et hyggeligt pusterum for familien. Man kan også besøge vores hyggelige italienske restaurant, der byder på en spændende efterårsmenu, hvor der er noget for enhver smag.

I efterårsferien tilbyder vi samtidig flere hyggelige og sjove arrangementer til vores gæster, hvor der bliver mulighed for, at prøve at presse sin egen æblemost, at få lavet ansigtsmaling eller skære sjove græskar-hoveder. Derudover kan man hver dag udfolde sine kreative evner i vores reception, hvor der bliver mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

 

Aktiviteter i uge 42 på Dayz Grønhøj Strand:

Mandag: Ansigtsmaling kl. 13-15

Tirsdag: Æblemost-presning kl. 13-15

Torsdag: Udskæring af græskar kl. 13-15

Hver dag: Kreativ hygge i receptionen

 


> Bestil din efterårsferie på Dayz Grønhøj Strand 

> Læs mere om Dayz Grønhøj Strand

> Mere info om efterårsferie i Jammerbugten

Del denne side

Oplev i efterårsferien

Efterårsferie - Det sker i uge 41-42-43

I kalenderen kan du finde kommende sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne

Skulpturparken Blokhus

Julemarked i Skulpturparken Blokhus - nov.- dec. 2019