Dayz Grønhøj Strand bliver til Landal Green Parks

Dayz Grønhøj Strand bliver til Landal GreenParks

Europas største ferieparkkæde er åbnet i Danmark

Europas førende kæde af ferieparker er kommet til Danmark. Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks. Det betyder at Feriecenteret Dayz Grønhøj Strand, der er beliggende tæt ved kysten og lige midt imellem Blokhus og Løkken her fra 2018, er omdøbt til fremover at hedde Landal GreenParks Grønhøj Strand.   

> Læs også: Dayz Grønhøj Strand

Ved årsskiftet forsvandt den sidste rest af Dayz Resorts, da ferieparkerne i det danske feriekonsortium tog det endelige skridt ind i Europas største ferieparkkæde, Landal GreenParks. Efter 18 måneder som delebarn mellem forhenværende og ny ejer er de tidligere Dayz-parker nu fuldt adapteret af den europæiske ferieparkgigant. 

”Efter en periode med omorganisering og kombination af det bedste fra to verdener er vi nu mere end parate til at byde gæsterne velkommen til Landal GreenParks i Danmark. Når vi træder ind i den internationale liga, er det klart, at det tilfører betydelig know-how og erfaring. For gæsterne vil det blandt andet betyde, at vi leverer endnu højere service, og at der bliver investeret i tiltag, der højner gæsteoplevelsen,” siger Søren Sandberg, der er administrerende direktør i Landal GreenParks, Danmark.

Landal GreenParks er den suverænt største spiller på det europæiske ferieparkmarked. Kæden administrerer 86 parker og flere end 15.000 ferieboliger fordelt over Holland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Ungarn, Tjekkiet, Storbritannien og altså nu også Danmark, hvor ferieparkerne Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft er blevet til Landal GreenParks.

I overgangsfasen har parkerne eksisteret under navnet Dayz by Landal GreenParks – som en hybrid mellem de to brands. Nu er ejeskiftet på plads og både parkerne og hovedkontoret i Varde har fået forstærkning. Samtidig har Landal GreenParks planer om yderligere ekspansion i Danmark, hvor kæden lige nu kun er repræsenteret i Jylland.

”Der er god plads til os i det danske marked, hvor efterspørgslen på ferieparker, aktiv ferie og outdoor-aktiviteter er stor. Investorerne ser muligheder, og vi drager fordel af et tårnhøjt kendskab til Landal GreenParks i andre lande, som vi tror på at kunne overføre til Danmark. Derfor planlægger vi inden for en kort årrække at åbne flere parker og at fordele dem mere jævnt over det danske landkort,” siger Søren Sandberg. 

På tværs af markederne rimer ferieparkerne i Landal GreenParks på hinanden, når det kommer til aktiviteter og omgivelser. De slår sig op på godt værtsskab og aktiv ferie i rolige, naturlige omgivelser. Parkerne er regionalt og lokalt forankrede og ligger i skovområder og ved kyster med plads til fysisk udfoldelse og oplevelser i naturen. Landal GreenParks er garant for outdoor-action af øverste skuffe, og det danske oplevelseskatalog byder blandt andet på sælsafari, mountainbiking, wakeboarding og kitesurfing.

Med indlemmelsen i den europæiske ferieparkkæde følger desuden et stort miljøhensyn. Landal GreenParks har stramt fokus på bærdygtighed, og 95 procent af parkerne, er i dag Green Key certificerede.

 

Alletiders familieferie starter på Landal GreenParks Grønhøj Strand

Lige midt imellem Løkken og Blokhus, tæt på forlystelsesparken Fårup Sommerland og kun 400 meter fra en af Danmarks mest børnevenlige sandstrand ligger Landal GreenParks Grønhøj Strand. Her er hele familien garanteret en ferie fuld af sjove oplevelser i et af de hyggelige feriehuse på feriecentret. Det er et meget populært ferieområde lige midt i den eftertragtede nordjyske natur, hvor der er brede sandstrande, bølgebrus og sjove uden- og indendørs aktiviteter hele året. 

På feriecenteret er der nemlig aktiviteter og faciliteter for hele familien – uanset alder, hvor vandhundene kan plaske løs i den indendørs pool med både babybassin, sjov vandrutsjebane og spa. Er vejret godt, kan du nyde en dukkert i den udendørs pool, hvor du også kan solbade. I sportshallen er der et væld af muligheder for en familiedyst, eller måske skal familiens Tiger Woods kåres på minigolfbanen. For spilopperne er der timevis af sjov i legerummet, hvor der både er klatrebane, rutsjebane, bolde og puder. 

Samtidig ligger de hyggelige badebyer Blokhus og Løkken tæt på, hvor der er masser af aktiviteter og events. Forkæl familien med en tur i Fårup Sommerland eller til Nordsøen Ocenarium. Besøg Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage, hvor familien kan hygge sig på skovlegepladsen med bålmad og brød i pizzaovnen eller se de flotte sandskulpturer i Skulpturparken Blokhus.

> Se mere om Landal GreenParks Grønhøj Strand

 

Del denne side

Om Landal GreenParks – ferie midt i naturen

Landal GreenParks er Europas største ferieparkkæde og driver i alt 86 parker og 15.000 ferieboliger i ni europæiske lande. I Danmark tæller kæden ferieparkerne Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft, der tidligere hørte under Dayz Resorts. De fem parker er unikke og adskiller sig fra hinanden i faciliteter og oplevelser, men byder alle på badeland, varmt værtskab og masser af aktiviteter i naturlige omgivelser. Blandt kerneværdierne er ønsket om at give gæsterne en uforglemmelig ferie i grønne rammer, og for hele kæden gælder et stramt fokus på bæredygtighed. Ambitionen er, at Landal GreenParks inden 2030 skal være CO2-neutral. 95 procent af kædens parker har allerede fået grønt stempel af turismebranchens førende internationale miljøorganisation, Green Key. 

> Se mere om Landal GreenParks Grønhøj Strand