Find de bedste pladser og de sjoveste aktiviteter for familien

Camping for familien

Find de bedste pladser og de sjoveste aktiviteter for familien

Camping for familien

juni 1, 2019

Campingferie langs Den Nordjyske Lido

Camping er sjovt for hele familien. Det giver luft, god plads og aktiviteter for alle. Vores campingpladser ligger alle smukt placeret i landskabet, tæt på kysten og de brede, hvide sandstrande. Den nordjyske kyststrækning er helt unik pga. de store vidder, den smukke natur, som grænser op til kysten og de mange aktiviteter og pladser, der ligger som perler på en snor – derfor tør vi også kalde det for 

>> Den nordjyske Lido << 

Klim strand camping

Her finder du de bedste pladser, som kan være de perfekte rammer for en familieferie. Pladserne har særligt fokus på familievenlige aktiviteter og faciliteterne er særligt børnevenlige. Mange af pladserne har også særlige pakketilbud hvor billetter til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland er inkluderet.

Familieferie Saltum strand

 

Oplevelserne venter altid lige udenfor

Familieferie
Noget, der altid kan huskes, er de ferier hvor børnene fik nye venner og hvor de havde det så sjovt, at de glemte alt omkring dem – især de voksne. Campingferie er den supersjove familieferie og flere af de nordjyske pladser tilbyder aktiviteter, der er specielt designet til at aktivere, underholde og give børnene et program, der både stimulerer og også giver plads til at de voksne også holder fri. Der er både vandland, forlystelsesparker og legeland rigt repræsenteret i landsdelen, så børnene får garanteret en sjov ferie.

Legeland for børn 

Vi har samlet en oversigt med alle familievenlige pladser, hvor der er tænkt på aktiviteter, faciliteter og underholdning for hele familien

> Oversigt med familievenlige campingpladser i Jammerbugten


Find din favoritplads på kortet:

 

Ferieoplevelser for familien

Er du på campingferie med familien, så har vi samlet inspiration til de bedste ferieoplevelser, som børnene vil elske dig for.

Del denne side

Events og begivenheder i Jammerbugten

Større events 2019

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten