Blokhus Klit Camping skifter ejere

Onsdag, december 20, 2017

Blokhus Klit Camping har fået nye ejere og overtages nu af Inge Vestergaard og Karsten Jepsen, som allerede ejer Blokhus By Camping. Blokhus Klit Camping er en stor 3 stjernet campingplads, der ligger ca. 2 kilometer syd for Blokhus på et 12 ha. stort naturområde og kun 200 m fra Blokhus Klitplantage/Gateway Blokhus 

Robby og Lene Pedersen, der har haft pladsen de sidste 14 år, har valgt at søge nye udfordringer og samtidig at flytte tættere på deres børn på Sjælland.

De nye ejere ser gode muligheder for at drive de to campingpladser sidestillet. Pladserne er forskellige og kan dermed tilbyde forskellige former for campingliv. Inge og Karsten tilfører selvfølgelig deres værdier og standarder til begge pladser, således at forskellene primært vil være at finde i pladsernes beliggenhed og indretninger. Blokhus By Camping har den bynære placering tæt på  badebyen Blokhus. Blokhus Klit Camping har de store vidder og naturen som sin styrke.

Blokhus by camping

Foto: Fra venstre: De nye ejere af Blokhus Klit Camping: Inge Vestergaard og Karsten Jepsen og til højre de tidligere ejere Lene & Robby Pedersen

De kommende måneder vil der blive arbejdet intenst på at gøre pladsen åbningsklar. Men først og fremmest bliver der nogle tilretninger på de digitale medier. Vi laver i første omgang en fælles webside under navnet www.campingiblokhus.dk, siger Inge Vestergaard.

Har du lyst til at møde de nye ejere, samt få en snak med dem om campingpladsens fremtidige udvikling, så bliver der inviteret til Åben Campingplads på Blokhus Klit Camping i januar og februar. Du kan også møde Inge og Karsten på Camping 2018 i Aalborg Kongres og Kulturcenter fra 9. februar til 11. februar. 

> Læs også -  Blokhus By Camping er eftertragtet

 

> Læs flere nyheder fra Jammerbugten

> Vær den første til at modtage nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld her

Del denne side

Julemarked i Skulpturparken i Blokhus

Nordjyllands største julemarked i Skulpturparken

Magisk jul i skulpturparken. Julebelysning og hyggelige boder