Blokhus By Camping

Blokhus By Camping er eftertragtet

Tirsdag, november 7, 2017

På vejen mod havet og stranden, lige inden badebyen Blokhus, finder du Blokhus By Camping. En campingplads, der oplever positiv fremgang og netop er kåret som "Årets Iværksætter 2017" i Jammerbugt Kommune.

Blokhus by camping

Pladsen er eftertragtet og inde i en meget positiv udvikling, hvor indehaverne Karsten Jepsen og Inge Vestergaard på få år har formået at udvikle Blokhus By camping til en 3- stjernet campingplads. Det har nu også ført en pris med sig. De er af Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune og Vækst Jammerbugt den 7. november 2017 blevet tildelt Årets Iværksætterpris 2017. En pris, der tildeles succesfulde iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst, og som kan fremstår som rollemodel for andre. For at vinde prisen vægtes også virksomhedens omsætning, udvikling, ide og initiativ.

Blokhus by campingVærtsparret på Blokhus By Camping: Inge Vestergård og Karsten Jepsen

Blokhus By Camping har investeret og investerer fortsat i at udvikle pladsen, og de har idag dejlige faciliteter og produkter til den moderne campist. Karsten og Inge er blandt andet nomineret til prisen for deres store engagement i at skabe samhørrighed mellem campingpladsen og det omkringliggende miljø, for at skabe bedre trafikale vilkår omkring pladsen, samt for deres frivillige arbejde med forskellige råd, foreninger og kommune. 

Campingpladsen er en hyggelig familiecampingplads, som er skønt beliggende lige op ad skoven og Gatewaypladsen, hvor der er en masse stier og aktiviteter til at udfolde det aktive udeliv. Pladsen er velbesøgt af både fastliggere og gæster på gennemrejse. Den gode beliggenhed med kun 1 km til en af Danmarks bedste badestrande og det aktive byliv i Blokhus samt få kilometer til forlystelsesparken Fårup Sommerland appelerer rigtig godt til de mange ferieglade gæster.


Blokhus strandFoto: Blokhus strand, en af de bedste badestrande i Danmark 

Her lige ovenpå kåringen siger Inge Vestergård, at de ikke helt har forstået det endnu, men de er super glade for anerkendelsen. "Men det er ikke vores skyld alene. Det skyldes i høj grad også den aktivitet, der er i Blokhus-Hune området, så der skal lyde en stor tak til alle de frivillige, der sørger for at der hele tiden er et spændende aktivitetsprogram, som gæsterne kan fornøje sig med, når der er ikke lige er strandvejr. Vi er gået frem på overnatning selvom sommeren ikke har været særlig campingvenlig, og gæsterne har åbent givet udtryk for at det skyldes de mange oplevelsesmuligheder i hele området, så det er vi meget taknemmelige for".

"Samtidig har vi øvet os i at matche kundernes efterspørgsel, siger Inge Vestergård. Vi har spurgt os selv hvad der er oppe i tiden for den moderne campinggæst, og hvordan kan vi møde gæsterne med de rette produkter. Vi har fundet ud af, at det kan både være komfortable forhold, men i lige så høj grad det total primitive. Derfor bygger vi 3 nye luksushytter med eget bad og toilet, og i den helt primitive kategori har vi strandhytter klar til den nye sæson i 2018". 

> Læs mere om Blokhus By Camping

Destination Blokhus har de senere år gennemgået en positiv forvandling og fremstår idag som en attraktiv badeby for danske og internationale feriegæster. Her er mange aktiviteter og oplevelser for både familier og par uden børn. Lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, der årligt danner ramme om flere guidede vandre- og cykelture. Også mange restauranter, butikker, gallerier og kunsthåndværkere holder til i området. Og så ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland lige rundt om hjørnet - kun 6 km fra byen. 

> Læs mere om Blokhus-Hune området

> Læs mere om ferie i  Jammerbugten

Del denne side