Banen gøres klar til åbningsindvielse 10. - 11. november 2018

Blokhus Skøjtebane

Banen gøres klar til åbningsindvielse 10. - 11. november 2018

Åbningsweekend af Blokhus Skøjtebane

november 5, 2018

Torvet i Blokhus er ved at blive omdannet til Blokhus Skøjtebane og skøjteglade gæster kan se frem til skøjteture hele vinteren, hvor den vil holde åbent alle dage frem til og med februar måned 2019.

Banen indvies lørdag d. 10. november kl. 11.00 - 21.00 og søndag d. 11. november kl. 10.00 - 15.00 med særskilt program

Til indvielsen vil den 25 x 12,5 meter store skøjtebane blive fyldt med spændende aktiviteter.

Lørdag kl. 11.00 vil Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt kommune, holde  åbningstale.

Herefter er der Åbningsshow ved skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub og publikum kan indtage banen fra kl 11.30.

Da festlighederne finder sted Mortens Aften, så har vi tilrettelagt programmet herefter med bl.a. ”Ducks on Ice”. Plastikænderne, som vi kender det fra den populære sommerevent ”Anderæs” på stranden, bliver nemlig omdrejningspunktet for eftermiddagens aktivitet, når gæsterne inviteres til at købe en eller flere ænder og deltage i konkurrencen om at få anden tættest på skøjtebanens centrum, fortæller Peter Dahl fra Destination Blokhus.

Eftermiddagen og aftenen afsluttes med offentlig adgang til et brag af et Ice Skating Disco fra kl. 17.00-21.00.

Søndag d. 11. november, kl. 10.00 starter dagen med en ”intro til skøjteløb” for børn og voksne, så de kan lære at stå på skøjter.

Kl. 14.00-15.00 er Operators Hockey Club inviteret til showkamp på Torvet mod Blokhus Ducks – et nyt og helt unikt hockey hold med spillere, der alle har en relation til Blokhus. Alle opfordres til at komme og heppe til Blokhus´ første ishockey showkamp, 

Der er gratis adgang på Blokhus Skøjtebane, såfremt du selv medbringer skøjter. Alternativt kan der lejes skøjter i et bestemt tidsrum for kr. 50. Skøjtebanen er åbent alle dage indtil kl. 21.00 fra d. 10. november - 28. februar. Er du ikke helt fortrolig med skøjterne, så er der mulighed for at leje en "pingvin", som du kan støtte dig op ad. 

Magisk juleshow, Klarborgnisser og Papirkunst 

Planlægger du en tur til Blokhus, så er der masser af gode muligheder for spændende juleoplevelser. Hver søndag i advent kan du besøge Nissehuset hos Etly Klarborg, som er designeren bag Klarborgnisserne og i Skulpturparken Blokhus kan du få en eventyrlig og magisk oplevelse, når du ser den 20.000 m2 store park oplyst af tusindvis af julelys og hyggelige juleboder.

Skulpturparken Blokhus julemarked

Hos Center for Papirkunst kan du lade dig imponere af de enestående papirværker og se den særskilte udstilling. I Blokhus by kan du gøre gode juleindkøb i de mange butikker, og dagen kan afsluttes med et besøg på en af de spændende restauranter i byen. Du kan også besøge et af områdets mange øvrige julemarkeder eller opleve en stemningsfuld julekoncert.


> Find flere tips og inspiration til stemningsfyldte juleoplevelser i Jammerbugten og vind en vinterferie i den vilde, nordjyske natur 

 

> Læs også: Skulpturparken Blokhus afholder stort julemarked med lyd- og lysshow

 

> Flere nyheder fra Jammerbugten

> Tilmeld nyhedsbrev

Del denne side