Kanotur på Ryå

I kano på Ryå

Nyd roen når du sejler på Ryåen. Nyd fuglene – se den flotte blå isfugl – fiskehejren der svæver oppe over åen i nærheden af dens rede, samt mange andre små og store fugle.
Nyd synet af andemor med sine ællinger, de mange svalereder og den store aktivitet af insekter under bilbroen nær Birkelse Hovedgård. Ved kanopladsen lige overfor Aabybro Mejeri, Åstrupvej 3 er der P plads,

Gateway Blokhus

I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet 10 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. På det store picnicareal kan I nyde sin medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.

1. klasses mountainbike i Slettestrand

I plantagen ved Slettestrand/Svinkløv findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter. Den strækker sig over næsten 20 km og med flere sværhedsgrader, så alle - uanset niveau - kan finde lige netop sin udfordring. Både den øvede eliterytter og nybegynderen.

Cykelruter og -kort til Jammerbugten

Cykelruter gennem Jammerbugten

Hvad enten man er til længere eller kortere cykelture, er der rigeligt at vælge imellem i Jammerbugten. Find flere af de velkendte blå og røde skilte, som markerer nationale og regionale ruter, eller begiv jer afsted med et af de mange gode kort. 

Fra A-A med VisitJammerbugtens kort