Børnenes ferie i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan også sagtens være med!

Nyd en dag på stranden eller i badeland, Tag børnene med på besøg hos klappevenlige dyr eller snup en familiedag i en af verdens bedste familieparker - Fårup Sommerland. Lad ungerne slå sig løs med aktive udendørs udfoldelser i naturen - enten på skovlegepladserne, på cykel eller måske i kano. 

Skulpturparken Blokhus

Skulpturparken Blokhus

Se de imponerende skulpturer udført i sand, træ, beton mm og leg med sandet, hvor du kan forme dine egne skulpturer. Tag på oplevelse i sansehaverne blandt ”vilde dyr” og ”vilde vikinger”

Museum for papirkunst

Museum for Papirkunst

Papirværksted og silhuetkabinet. Sjov og leg med papir! Slip din indre kunstner løs. Lav dit eget design. Har du nogensinde spist et stykke papir? Her kan du dekorere, pynte og spise dit helt eget kunstværk.


Herregården Bratskov

Levendegørelse af Herregården. Torsdage juli - august 2019

Oplev Herregården Bratskov blive levendegjort med gl. håndværk hver torsdag. Mød heksen i kælderen, der fortæller historier og uddeler trylledrik. Kør en tur i hestevognen eller prøv ponyerne i parken.

Større events 2019

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

Alletiders familieferie

Blandt nogle af de mange oplevelser, du finder for børn i Jammerbugten, er verdens 3. bedste familiepark - Fårup Sommerland, søde klappedyr i Hjortdal Dyrefarm samt kreativ leg hos Tranum Lys & Glas.
Du kan også dyppe dine egne lys hos Blokhus Lys, deltage i sandskulpturkonkurrencer på Tranum strand eller se de flotte figurer på den store sandskulpturfestival i Blokhus.
På Herregården Bratskov kan du besøge heksen i kælderen eller se hvordan smeden og rebslageren arbejdede i gamle dage, når gården levendegøres hver torsdag i sommerperioden.

Hjortdal dyrefarm

Hjortdal Dyrefarm

Besøg dyreparken, som har omkring 350 dyr fordelt på ca. 50 racer. Du kan opleve masser af klappedyr.

Blokhus kanonaffyring

Blokhuskanonen. Affyring hver aften kl. 21

Kanonaffyring på Blokhus Strand - Hver aften kl. 21.00

I kano på Ryå

Lej kanoer og nyd naturen langs Ryå

Glade børneoplevelser

Uanset om man vælger at tage børnene med på minigolfbanen, på hestevognstur eller ud på en kanotur er der garanti for gode oplevelser med masser af smil på læben.

Dyst med familien på bowlingbanen eller besøg en af områdets fodboldgolfbaner. Du finder en masse aktiviteter i Jammerbugten, som vil vække glæde blandt store og små.

Gjøl Troldemuseum

Gjøl Troldemuseum

Besøg Gjøl Trolden og få historien

Hestevognstur i Feriecenter Slettestrand

Hestevognsture i Svinkløv

Faste ture hver uge

Naturoplevelser med børn

Naturen har ingen fast åbningstid og her er gode bud på naturoplevelser, som alle vil sætte pris på. 

Besøg naturlegepladserne eller lej cykler og oplev den fantastiske natur, når du suser rundt på de mange stier eller mærk vinden i håret når cykelturen kan finde sted på stranden langs havet.

Gateway blokhus

Naturlegepladser

Tag familien med på naturlegepladserne og slip børnene løs. I Gateway Blokhus kan der købes dej hos Hune Bageri, som kan bages i naturbageovnen på pladsen.

Blokhus hvalen er tilbage i Blokhus

Besøg Blokhus hvalen

Se skelettet af den store finhval

Mountainbike slettestrand

Mountainbike Slettestrand

Lej en cykel og prøv de populære spor i Svinkløv

Lej en cykel i Jammerbugten

Lej en cykel

Find en oversigt med cykeludlejerne og udforsk naturen og sporene i hele Jammerbugten