Børnenes ferie i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan også sagtens være med!

Nyd en dag på stranden eller i badeland, Tag børnene med på besøg hos klappevenlige dyr eller snup en familiedag i en af verdens bedste familieparker - Fårup Sommerland. Lad ungerne slå sig løs med aktive udendørs udfoldelser i naturen - enten på skovlegepladserne, på cykel eller måske i kano. 

Alletiders familieferie

Blandt nogle af de mange oplevelser, du finder for børn i Jammerbugten, er verdens 3. bedste familiepark - Fårup Sommerland, søde klappedyr i Hjortdal Dyrefarm samt kreativ leg hos Tranum Lys & Glas.
Du kan også dyppe dine egne lys hos Blokhus Lys, deltage i sandskulpturkonkurrencer på Tranum strand eller se de flotte figurer på den store sandskulpturfestival i Blokhus.
På Herregården Bratskov kan du besøge heksen i kælderen eller se hvordan smeden og rebslageren arbejdede i gamle dage, når gården levendegøres hver torsdag i sommerperioden.

Levendegørelse Herregården Bratskov

Levendegørelse af Herregården Bratskov Brovst

Oplev Herregården Bratskov blive levendegjort med gl. håndværk. Kør en tur i hestevognen eller prøv ponyerne i parken.

Mød heksen i kælderen, der fortæller historier og uddeler trylledrik

Glade børneoplevelser

Uanset om man vælger at tage børnene med på minigolfbanen eller ud på en kanotur er der garanti for gode oplevelser med masser af smil på læben.

Naturoplevelser med børn

Naturen har ingen fast åbningstid og vi giver her tre gode bud på naturoplevelser, som også de mindste vil sætte pris på. 

Blokhus hvalen er tilbage i Blokhus

Besøg Blokhus hvalen

Se skelettet af den store finhval