Børnenes ferie i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan også sagtens være med!

Nyd en dag på stranden eller i badeland, Tag børnene med på besøg hos klappevenlige dyr eller snup en familiedag i en af verdens bedste familieparker - Fårup Sommerland. Lad ungerne slå sig løs med aktive udendørs udfoldelser i naturen - enten på skovlegepladserne, på cykel eller måske i kano. 

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 60 forlystelser og stor Aquapark. Parken er samtidig kåret som den 2. bedste turistattraktion i Europa

Herregården Bratskov

Levendegørelse Herregården Bratskov. Torsdage juli - august 2019

Oplev Herregården Bratskov blive levendegjort med gl. håndværk. Mød heksen i kælderen, der fortæller historier og uddeler trylledrik. Kør en tur i hestevognen eller prøv ponyerne i parken.

Alletiders familieferie

Blandt nogle af de mange oplevelser, du finder for børn i Jammerbugten, er verdens 3. bedste familiepark - Fårup Sommerland, søde klappedyr i Hjortdal Dyrefarm samt kreativ leg hos Tranum Lys & Glas.
Du kan også dyppe dine egne lys hos Blokhus Lys, deltage i sandskulpturkonkurrencer på Tranum strand eller se de flotte figurer på den store sandskulpturfestival i Blokhus.
På Herregården Bratskov kan du besøge heksen i kælderen eller se hvordan smeden og rebslageren arbejdede i gamle dage, når gården levendegøres hver torsdag i sommerperioden.

Hjortdal dyrefarm

Hjortdal Dyrefarm

Besøg dyreparken, som har omkring 350 dyr fordelt på ca. 50 racer. Du kan opleve masser af klappedyr.

Glade børneoplevelser

Uanset om man vælger at tage børnene med på minigolfbanen eller ud på en kanotur er der garanti for gode oplevelser med masser af smil på læben.

Lej cykler og prøv at køre en tur på stranden eller test dine færdigheder af på mountainbikesporene i Gateway Blokhus eller i Svinkløv.

Blokhus kanonaffyring

Blokhuskanonen. Affyring hver aften kl. 21

Kanonaffyring hver aften kl. 21.00

Naturoplevelser med børn

Naturen har ingen fast åbningstid og vi giver her tre gode bud på naturoplevelser, som også de mindste vil sætte pris på. 

Naturlegeplads Gateway Blokhus

Naturlegepladser

Tag familien med på naturlegepladserne og slip børnene løs. I Gateway Blokhus kan der hentes dej hos Hune Bageri, som kan bages i naturbageovnen på pladsen.

Blokhus hvalen er tilbage i Blokhus

Besøg Blokhus hvalen

Se skelettet af den store finhval