Natur og spændende efterårsaktiviteter

Efterårsferie i Jammerbugten

Natur og spændende efterårsaktiviteter

Efterårsferie i Jammerbugten

Oktober måned, og særligt uge 42 hvor skolerne holder efterårsferie, er fyldt med efterårsaktiviteter i Jammerbugten. Her på siden kan du læse om de mange begivenheder, der finder sted.

Få det fulde overblik over alle arrangementer og andre gode oplevelser i aktivitetsoversigten via kalenderen nedenfor. 

Oplev i efterårsferien

Efterårsferie - Det sker i uge 41-42-43

I kalenderen kan du finde kommende sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne

Parferie i Jammerbugten

Efterårsferie for par

Oplev natur, kultur, smag og farverig efterårsstemning. Vi har samlet de bedste tips til efterårsferie, når i rejser 2 sammen.

Fårup Sommerland efterårsferie

Børnenes efterårsferie

Børnenes efterårsferie. Høstfester, kartoffelfestival, familieaktiviteter og fuld fart i Fårup Sommerland.  Find de bedste tips til alletiders ferie i børnehøjde!

Fårup Sommerland efterårsferie

Høstfest i Fårup Sommerland

Oplev Fårup i efterårsfarver. Besøg det hjemsøgte skibsværft eller kæl for kalvene i landbruget. Oplev høstmarked og hjælp Egern på skattejagten. Specialentré for Bedsteforældre i følge med børn.

 • Brochure med nordjyske cykelruter

  Kortet består af et oversigtskort og syv detaljerede kortudsnit dækkende for hele Nordjylland. Kortet kan bestilles her, eller købes på de lokale turistbureauer.
  95,00 DKK Book
 • Rundvisning Aalborg Historiske Museum

  Den tredje lørdag i hver måned, samt alle lørdage i juli måned, kan du tage med på en guidet tur på Aalborg Historiske Museum. Her kan du høre flere forskellige historier fra Aalborgs fascinerende historie, der strækker sig over 1200 år.
  Fra 40,00 DKK Book
 • MTB-uge

  Saltum Strand-området er et eldorado for mountainbikere. Du får her mulighed for en sportsferie i MTB-sadlen, hvor du får 5 kurser på 5 dage.
  Gratis Book
 • Mountainbike Ferie

  Prøv en anderledes ferie!
  Gratis Book