Aktiv i naturen i Jammerbugten

Aktiv ferie i Jammerbugtens natur

I Jammerbugtens storslåede natur er der rigtig god mulighed for at holde en aktiv ferie. Hele området er præget af et varieret landskab med lange hvide sandstrande, grønne skove og klitplantager. Cykel- og vandreruter er der flere af og i forskellig længde. Find kort via siden her.

Udover at opleve naturen til fods eller på cykel, er der oplevelser på hesteryg, i kano, på smukt beliggende golfbaner og meget mere. Er du til et adrenalinsus, findes der førsteklasses mountainbikebaner i Svinkløv og Kollerup Plantager samt i Gateway Blokhus. 

På cykel i Jammerbugten

Over hele Jammerbugten er der god lejlighed til at få luftet mountainbiken eller den almindelige cykel. Du finder ruter, der går gennem skove, plantager og langs Limfjorden. Benyt også chancen for en frisk tur på strandens faste sand.

I området finder du også noget af Danmarks bedste mountainbiketerræn.

Test dine færdigheder på de 35 km spor i smukt kuperet terræn.

Mountainbike i Svinkløv i Jammerbugten

Mountainbike i Jammerbugten

Test dine færdigheder på de spændende og udfordrende spor i både Slettestrand og Blokhus. Der er også løbende mulighed for at deltage i kurser, træninger og events målrettet mouintainbikere.

Vandreture i Jammerbugten

Grib de gode vandresko og tag på tur ud i Jammerbugtens varierede landskab. Du kan blandt andet vælge at tilrettelægge turen ved hjælp af kort eller opleve naturens perler på en af de guidede ture.

En del ruter snor sig i hede og klitlandskabet langs kysten, hvor du samtidig kan nyde de smukke udsigter over havet.

Svinkløv Plantage vandre

Vandreruter og -kort

Nyd en vandretur på Hærvejen og Nordsøstien eller besøg et af områdets 18 Tankesteder, som er særligt udvalgte natursteder.

Endnu flere naturoplevelser

Oplev også Jammerbugtens natur fra hesteryg, i kano samt på en af de gode golfbaner. Eller besøg Gateway Blokhus, som både er udgangspunkt for cykel- og vandreruter men også for flere andre aktiviteter i naturen. 

I kano på Ryå

Lej kanoer og nyd naturen langs Ryå

Gateway blokhus

Naturlegepladser

Tag familien med på naturlegepladserne og slip børnene løs. I Gateway Blokhus kan der købes dej hos Hune Bageri, som kan bages i naturbageovnen på pladsen.