MTB-uge

Saltum Strand-området er et eldorado for mountainbikere på sportsferie. Har du lyst til at få en MTB-oplevelse ud over det sædvanlige, skal du springe med på Saltum Strands MTB-uge. Alle kan være med – kurset er tilrettelagt efter begyndere og øvede fra 15 år og op.

Vores MTB-instruktører, Marianne og Heidi, begge uddannede DGI-instruktører, har tilrettelagt et særligt 5-dages kursusprogram for vores gæster. På kurset får du en grundlæggende introduktion til mountainbiken, mountainbiketeknik og masser af turkørsel i forskelligt terræn. Instruktørerne fortæller dig alt, hvad du behøver at vide for at få mest muligt ud af dine moutainbike-oplevelser.

Naturen her er skabt til MTB
Naturen omkring Saltum Strand Camping er ideel til mountainbiking. Vi har masser af spændende stier og ruter til både begyndere og øvede. Og lige uden for døren udspringer ”Sti 100”, hvor du har mulighed for at køre i skov, langs stranden og i klitterne – og nyde den fantastiske udsigt. Turen kan også gå til Gateway Blokhus, der blandt andet byder på en 11 km MTB-rute for øvede. Glæd dig!

Foreløbigt program og pris følger!

 

Hvis du vil booke? Så kontakt saltum Strand camping her

  • Tlf.: +45 9888 1159

  • E-mail: info@saltumstrand.dk

 

Booking

MTB-uge

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Saltum Strand Camping

Aktiv ferie - til priser der ikke tager pusten fra dig! Når batterierne er flade, og familien trænger til at være sammen og pleje hinanden, danner Saltum Strand Camping i Jammerbugten den perfekte ramme om en aktiv ferie. Med Fårup Sommerland, stranden ved Vesterhavet, golf i Blokhus, løberuter, mountainbike og hesteridning i skoven er der rig mulighed for spændende aktiviteter. Derudover byder pladsen både på minigolf, ClockGolf, swimmingpool, hoppepuder, tennisbaner, petanque, basketball, volleyball, rundbold, høvdingebold og cykeludlejning. Du kan købe økologiske varer og lokale grøntsager i butikken, og der er mulighed for gratis udlån af babyudstyr. Der er selvfølgelig også plads til at slappe af og nyde en rolig ferie med en god bog, på en yogamåtte eller i en liggestol med næsen i sky. Når du bor på Saltum Strand Camping, går du i seng med røde kinder og et smil på læben - og vågner op med fornyet energi og velvære.
Kontakt
Saltum Strand Camping
Saltum Strandvej 141
9493 Saltum
Telefon: 98881159
Fax: 98882304
Email: info@saltumstrand.dk
www.saltumstrand.dk
Åbningstider
Hele året