Women's Weekend Blokhus: Bingo, Bobler, Buffet & Huxi Bach

Vestkystens fedeste kvindearrangement afholdes i Kulturhuset Blokhus lørdag d. 1. september 2018. Vi sørger for Bingo & Bobler - hvor der kan vindes vanvittige præmier, Sensommerbuffet  med alverdens kvindevenlige lækkerier og ikke mindst underholdning ved selveste Huxi Bach. Dørene åbnes kl. 17.00. Der kan ikke reserveres bord eller pladser. 

Om Bingo: Vi fyrer op for - vel nok - Danmarks sjoveste Bingo, når Erhvervsforeningen i samarbejde med Inner Wheel Blokhus serverer bobler og deler masser af skønne præmier ud. 

Om Huxi Bach: uxi Bach er kendt som skarp satiriker og samfundskommentator, med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han er en intelligent og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin unikke stil har han udvidet comedy-genren i Danmark - Det får i kvinder at mærke i Blokhus, når han underholder med sit anmelderroste show der både involverer alt fra musik,  anekdoter til satiriske og underfundige kommentarer. Uanset, er der garanti for humor med substans med Huxi Bach. Vi sørger for at grin og eftertanke smelter sammen til en helhed. Der bliver skudt med skarpt på magthaverne og aldrig med løst krudt. Men altid med hjertet på rette sted.

Om priser: Køb din billet allerede fra i dag. Frem til d. 31. juli koster billetten 300kr. Herefter 359,-. 

 

Booking

Women's Weekend Blokhus: Bingo, Bobler, Buffet & Huxi Bach

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel is the technical tour operator and a member of the travel Guarantee Fund/ Rejsegarantifonden - no. 1999
Samson Travel, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus
Kontakt
Sekretariat for Erhversforeningen Destination Blokhus:
Springvandstorvet 4
9492 Blokhus
Blokhus
Tlf: 7257 8970
E-mail: jrk@jammerbugt.dk