Mountainbike teknikkursus

Vores mountainbike teknikkurser tager udgangspunkt i den enkelte rytter og vi har stor erfaring med at undervise både nybegyndere til øvede og eliteryttere. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig en oplevelse af større sikkerhed, bedre flow og en samhørighed med din cykel. Det lyder måske som noget, man først opnår efter mange år på mountainbiken. Vores erfaring siger os, at langt de fleste når at mærke følelsen efter 2,5 time i selskab med én af vores instruktører! 

Vi underviser både mindre og større grupper. 

Dette er prisen pr. person ved 2 personer til én instruktør i 2,5 timer.

Hverdagsrabat: Vores instruktører er ofte hårdt bookede i weekenderne - ofte flere måneder frem. Derfor giver vi 15 % rabat på teknikkurser, som afholdes på hverdage. 

Pris: 515,-/ person.

Booking

Mountainbike teknikkursus

Antal 515,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand er et feriested, som favner mange koncepter og dermed mange kundegrupper. Vi er en turistvirksomheden, som kører hele året rundt. Her er lys i vinduerne selv på de mest mørke vinterdage. Vores koncept tilbyder mange forskellige typer af ophold året rundt: weekendophold, MTB-ophold, handicapvenlig feriet samt ophold tilpasset jeres specifikke behov og ønsker.
Kontakt
Feriecenter Slettestrand
Slettestrandvej 140
9690 Fjerritslev
Telefon: +45 98 21 70 44
mail@slettestrand.dk