Kombiner 'Trail King' i Svinkløv med overnatning i Saltum

Prøv dig selv af med den nye MTB udfordring: "Trail King". Her bliver du testet på udholdenhed samtidig med, at du bringes rundt på seks af landets allerbedst byggede MTB trails. Samler du dig selv op og tilmelder dig Trail King kan du frit bestemme, hvornår og hvem, du tager Trail King udfordringen med.

Kombiner din Trail King udfordring på sporet i Svinkløv+Kollerup (Slettestrand) med en overnatning på Saltum Strand Camping. Området, byder på  et  stort  stisystem med et væld  af  muligheder for nogle herlige ture. Kun 3 km. fra Saltum Strand Camping ligger et fedt helt nyt teknikspor og kun 6  km. fra pladsen finder man Blokhus Gateway, med masser af muligheder for MTB kørsel.

Saltum Strand Camping ligger 20 km fra sporet i Slettestrand, hvor man  finder noget af Danmarks bedste MTB terræn. Saltum Strand Camping, har fokus på  sport og tilbyder desuden løb, tennis, fodbold, street basket.

Pladsen egner sig rigtig godt til grupper, vi har 25 mindre hytter, kat. 3, tæt på bad/toilet, hvilket betyder at en forening eller klub ville passe godt ind.

For en klub/forening, kan vi desuden tilbyde gratis lån af fællesrum “LOEN”, hvor der kan serveres morgenmad (dkk. 40,- pr. person), spise aftensmad med plads til hygge ved brændeovnen eller et spil pool. Der er  “pudsleplads” til MTB og naturligvis  sikker og aflåst  opbevaring af  MTB.

Priser for hytter, kat. 3, tæt på bad/toilet

1 nat dkk. 425,- for en kategori 3. hytte, med adgang til fælles bad og toilet.  Hytten har plads til max. 4 voksne eller en familie 2 voksne og 2 børn
2 nætter dkk. 650,- for en kategori 3. hytte, med adgang til fælles bad og toilet. Hytten har plads til max. 4 voksne eller en familie 2 voksne og 2 børn
3 nætter dkk. 800,- for en kategori 3. hytte, med adgang til fælles bad og toilet. Hytten har plads til max. 4 voksne eller en familie 2 voksne og 2 børn

Booking og reservation – send mail til info@saltumstrand.dk

Booking

Kombiner 'Trail King' i Svinkløv med overnatning i Saltum

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Saltum Strand Camping

Aktiv ferie - til priser der ikke tager pusten fra dig! Når batterierne er flade, og familien trænger til at være sammen og pleje hinanden, danner Saltum Strand Camping i Jammerbugten den perfekte ramme om en aktiv ferie. Med Fårup Sommerland, stranden ved Vesterhavet, golf i Blokhus, løberuter, mountainbike og hesteridning i skoven er der rig mulighed for spændende aktiviteter. Derudover byder pladsen både på minigolf, ClockGolf, swimmingpool, hoppepuder, tennisbaner, petanque, basketball, volleyball, rundbold, høvdingebold og cykeludlejning. Du kan købe økologiske varer og lokale grøntsager i butikken, og der er mulighed for gratis udlån af babyudstyr. Der er selvfølgelig også plads til at slappe af og nyde en rolig ferie med en god bog, på en yogamåtte eller i en liggestol med næsen i sky. Når du bor på Saltum Strand Camping, går du i seng med røde kinder og et smil på læben - og vågner op med fornyet energi og velvære.
Kontakt
Saltum Strand Camping
Saltum Strandvej 141
9493 Saltum
Telefon: 98881159
Fax: 98882304
Email: info@saltumstrand.dk
www.saltumstrand.dk
Åbningstider
Hele året