Mountainbike Ferie

Skal du på mountainbike ferie, på træningsophold, på hyggetur med drengene, pigerne eller familien og kan du simpelthen ikke forstille dig en federe ferie end cyklen bag på bilen og så derudaf? Så er vi ret sikre på, at vi har de perfekte rammer for dig!

På Feriecenter Slettestrand gør vi alt, hvad vi kan, for at vores gæster skal føle sig velkomne og have de optimale rammer for en god mountainbike ferie. Du har mulighed for at bo enten på selve Feriecenter Slettestrand eller på vores mountainbike camp, Den gamle Smedje, som er indrettet helt specifikt til klubber eller større grupper. Vi tilbyder rimelige priser inklusiv lækker, sund mad, adgang til svømmehal, sauna, fitnesscenter og en række faciliteter til dig og din cykel.

Mountainbike faciliteter

  • Cykelvask
  • Værksted
  • Salg af reservedele
  • Mountainbike teknikbane (v. Den gamle Smedje)
  • Mulighed for tilkøb af teknikkursusinstruktørkursus eller sporbyggerkursus
  • 35 km. opmærkede MTB spor
  • 120 km. opmærkede MTB spor inden for en times kørsel fra Slettestrand

Besøg www.slettestrand.dk hvis du vil se alle de andre faciliteter vi tilbyder!

For booking eller forespørgsel, kontakt os året rundt på:

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

 

 

 

OBS: Billetten kan ikke bookes på denne side men på: http://mtbslettestrand.dk/mountainbikeferie/

Booking

Mountainbike Ferie

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand byder på skønne faciliteter inde som ude: vandaerobic, pilates og Indoor Cycling med dygtige instruktører, mulitbane/billard/bordtennis/fitnessrum og 32 grader varm swimmingpool, kæmpe udendørs legeplads, økologisk mad og mange andre spise- og aktivitetsmuligheder. Fantastisk tilgængelighed for kørestolsbrugere. Ophold i ferielejligheder 2-6 personer eller i feriehuse op til 14 personer.
Feriecenter Slettestrand Slettestrandvej 142 Slettestrand 9690 Fjerritslev Tlf.: 98 21 70 44 Mail: mail@slettestrand.dk
Helårligt