Blokhus windfestival

Windfestival 2017 på Blokhus Strand

Mandag, maj 8, 2017

Det blæser op til windfestival i Blokhus

Stiv kuling, stærk vind og svag brise er velkendt vejr i Jammerbugten. Vinden har sin egen festival.

Windfestival Blokhus strand

Der er udsigt til vind i sejlene for blandt andet paraglidere, faldskærmsudspring, kite-surfere og drabelige drager i pinsen, den 3. - 5. juni 2017, hvor Windfestival indtager stranden i Blokhus.

Alle regnbuens farver vil være repræsenteret og præge himmelen, når den farvestrålende Blokhus Windfestival med dansende drager i pinsen udfolder sig på stranden i Blokhus.

Det bliver en helt ekstraordinær weekend i Blokhus, hvor stranden bliver fyldt med drageeksperter, entusiaster, børn og voksne, der har én fælles lidenskab: den helt særlige følelse, der opstår, når de følger og kontrollerer farvestrålende drager, der danser ballet mod den blå himmel.

Program for Blokhus Windfestival 2017

Blokhus windfestival

Dygtige drageflyvere fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland vil domptere deres farvestrålende og dynamiske drager, og der vil blandt andet være teamflyvning, hvor mellem fire og ti drageflyvere lader deres firelinede drager danse sammen til musik.

Blokhus windfestival

Weekenden vil også byde på friflyvning, hvor gæsterne har mulighed for at flyve med egne drager på området, som eventuelt kan bygges i den kreative drageworkshop. Der vil være mulighed for at møde paraglidere og afhængig af vejret, kan du selv prøve paragliding, som passager.

Blokhus windfestival

Dragerne får følgeskab af både wind – og kitesurfere, droner og motordrevne faldskærme. Og vil man for alvor prøve at ”komme i modvind” kan dette opleves i Aalborg Universitariums vindsimulator. De mindste gæster kan tage deres bamse med på stranden og lade den prøve et faldskærmsudspring.

Lørdag bliver nattehimmelen over Blokhus smukt dekoreret, når der er natflyvning med lys.

Det bliver en fotogen oplevelse, hvor publikum kan forvente en ganske særlig og helt speciel oplevelse til vand, til lands og ikke mindst i luften. Der er gratis adgang til området alle 3 pinsedage.

Det er i år 5. gang, der arrangeres windfestival i Blokhus og med årene er den blevet et stort tilløbsstykke for vindentusiaster. Den festlige, farverige og forhåbentlig hæsblæsende pinseweekend, sættes i gang lørdag den 3. juni kl 10 fra de højere luftlag, når faldskærmsudspringere fra Faldskærmsklubben Nordenfjords lander på Blokhus Strand


Se Program for Blokhus Windfestival 2017

Der tages forbehold for vejret og ret til ændringer i programmet forbeholdes. 

 


Del denne side