Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 

Jammerbugten

Deltag i lodtrækningen om en sommerhusferie for 6 personer i lækkert feriehus tæt på Blokhus strand samt billetter til Fårup Sommerland

Besøg den internationale sandskulpturfestival og træskulpturfestival i Blokhus. 

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

Læs mere omkring det 4-stjernede hotel, der er åbnet i Jammerbugten

 • Brdr. Olsen Dinnerkoncert - Medlemspris

  EN AFTEN MED BRØDRENE OLSEN - En rejse i musik og oplevelser gennem mere end 40 år! Brødrene vil tage publikum med på en rejse gennem deres karriere - hele "turen" fra kæmpe teenageidoler til de toppede med sejren i det internationale "Eurovision Song Contest" og en deraf følgende berømmelse, som har medført stjernestatus over det meste af Europa. Anekdoter og små historier, kraftigt krydret og med hovedvægten lagt på musikalske illustrationer.
  405,00 DKK Book
 • Fodbad hos Blokhus Salt

  Sænk fødderne ned i et kar med Blokhus Salt og få en autentisk wellness-oplevelse i Sydehytten
  20,00 DKK Book
 • Fisk i én af landets største 'Put & Take'-søer

  Hos Gøttrup Fiskepark kan du pleje urinstinktet og fange fisk i flotte naturomgivelser - helt uden fangstbegrænsning.
  0,00 DKK Book
 • Golf og Hygge

  Hos Idrætcenter Jammerbugt har du mulighed for at bestil et hyggeligt golf ophold. Så kom og dyrk din yndlings sport, kombineret med god gammeldags og velsmagende dansk mad, og overnat i dejlige værelser med eget bad og tv.
  Fra 1.700,00 DKK Book