Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 

Jammerbugten

Besøg den internationale sandskulpturfestival og træskulpturfestival i Blokhus. 

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

 • Teknikkursus i MTB

  Vores instruktører har stor erfaring i specifik og individuel undervisning i mountainbike. Du får 2,5 times teknikkursus.
  490,00 DKK Book
 • Sandskulpturfestival Blokhus - Verdens Vildeste Dyr

  Opbygningen af de imponerende skulpturer starter allerede op fra den 5. maj, hvor årets tema er "Verdens vildeste dyr". Skulpturparken er åben for publikum og gæsterne dagligt kan følge sandskulptørernes arbejde med de gigantiske sandskulpturer. Helt klart en oplevelse som du vil ikke gå glip af!
  60,00 DKK Book
 • Fisk i én af landets største 'Put & Take'-søer

  Hos Gøttrup Fiskepark kan du pleje urinstinktet og fange fisk i flotte naturomgivelser - helt uden fangstbegrænsning.
  0,00 DKK Book
 • Golf og Hygge

  Hos Idrætcenter Jammerbugt har du mulighed for at bestil et hyggeligt golf ophold. Så kom og dyrk din yndlings sport, kombineret med god gammeldags og velsmagende dansk mad, og overnat i dejlige værelser med eget bad og tv.
  Fra 1.700,00 DKK Book
 • Overnat på Havehotellet

  Bo i Anne Justs faciliteter og mærk stemningen i Haven uden for åbningstiden.
  600,00 DKK Book
 • Tandemstur på Blokhus strand

  Lej tip-top klargjorte cykler og oplev friheden ved at cykle en tur langs Danmarks bedste badestrand - Blokhus Strand. Vi har cykler til hele familien i alle størrelser - også tandem.

  Fra 150,00 DKK Book
 • Ferielejlighed tæt på skov og vand

  Bo i en dejlig lys og nymoderne ferielejlighed lige ved skoven.
  Fra 330,00 DKK Book
 • Kunstbolig ved havet

  Bo i smuk natur ved Tranum Strand og Fosdalen. Lej kunstnerbolig på Tranum Strandgård kun 300 m. fra havet.
  1.200,00 DKK Book