Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 

Jammerbugten

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

 • Overnat på Havehotellet

  Bo i Anne Justs faciliteter og mærk stemningen i Haven uden for åbningstiden.
  600,00 DKK Book
 • Tandemstur på Blokhus strand

  Lej tip-top klargjorte cykler og oplev friheden ved at cykle en tur langs Danmarks bedste badestrand - Blokhus Strand. Vi har cykler til hele familien i alle størrelser - også tandem.

  Fra 150,00 DKK Book
 • Til den nysgerrige naturelsker

  Et miniferie ophold ved Vesterhavet lyder super skønt! Få lov til at opleve de lyse, hvide og brede strande, det storslående hav samt den omkringliggende fantastiske natur kun 10 minutter fra Slettestrand ved Svinkløv hos Rønnes Hotel.
  Fra 1.600,00 DKK Book
 • Fisketur med skipper og kutter

  Tag med en ægte kutter ud på havet og prøv selv at fange fisk fra egen stang. Vi sejler ud fra Hanstholm. Turen varer 11 timer. Fisketegn kræves.
  900,00 DKK Book