Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 
Jammerbugten
Påske og forår i Jammerbugten 2017

Påske i Jammerbugten 2017

Påsken er  fridage og afslapning. Her finder du inspiration til en spændende påske med ferieoplevelser og overnatning for hele familien - tæt på havet og i et af Danmarks bedste ferieområder

Vind en ferie på Strandhotellet i Blokhus

Vind en ferie på badehotel

Deltag i lodtrækningen om en miniferie i Blokhus på det nye badehotel: Strandhotellet

Større events 2017

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

Aktiv ferie i naturen

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


Thorup Strand i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Kunst, kultur og historie i Jammerbugten

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

 • Lej en Mountainbike

  Prøv kræfter med den professionelle MTB-bane i Gateway Blokhus. Der er garanti for sjov, når først fjedrene hopper og mudderet sprøjter.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Teknikkursus i MTB

  Vores instruktører har stor erfaring i specifik og individuel undervisning i mountainbike. Du får 2,5 times teknikkursus.
  490,00 DKK Book
 • Guidede ture i Store Vildmose

  Mød op på Vildmoseporten og få 3 timers guidet rundtur i egen bil i Store Vildmose, hvor du hører om mosens natur og historie.
  Fra 60,00 DKK Book
 • Vandresokker i Mohair

  Butikken ”Von Broich Mohair” er et resultat af mange års avlsarbejde med mohairgeder og produktion af råmohair. Historien om mohairen og de herlige geder fortælles spændende og interessant så køb af de bløde produkter er en oplevelse.
  199,00 DKK Book