Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 
Jammerbugten

Større events 2017

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

Aktiv ferie i naturen

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


Thorup Strand i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Kunst, kultur og historie i Jammerbugten

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

 • Sandskulpturfestival Blokhus - Magiske eventyr

  Opbygningen af de imponerende skulpturer starter allerede op fra den 6. maj 2017, hvor årets tema er "Magiske eventyr". Skulpturparken er åben for publikum mens sandskulptørerne arbejder og der er officiel åbningsindvielse den 13. maj. Åbent dagligt 6. maj - 29. oktober. Helt klart en oplevelse, som du vil ikke gå glip af!
  60,00 DKK Book
 • Besøg Anne Justs Have

  Med sin inddeling i farvetemaer udgør Haven en blomstrende og arkitektonisk smuk oase midt i Nordjylland.
  60,00 DKK Book
 • Krondyrsafari

  Krondyrsafari ude i det fri.
  Fra 60,00 DKK Book
 • Tranum Klitplantage: Natravnetur

  Tranum Klitplantage: Natravnetur
  Fra 50,00 DKK Book