Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 

Jammerbugten

Deltag i lodtrækningen om en uforglemmelig børneferie i Fårup Sommerland

Besøg den internationale sandskulpturfestival og træskulpturfestival i Blokhus. 

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

 • Overnat på Havehotellet

  Bo i Anne Justs faciliteter og mærk stemningen i Haven uden for åbningstiden.
  600,00 DKK Book
 • Golf og Hygge

  Hos Idrætcenter Jammerbugt har du mulighed for at bestil et hyggeligt golf ophold. Så kom og dyrk din yndlings sport, kombineret med god gammeldags og velsmagende dansk mad, og overnat i dejlige værelser med eget bad og tv.
  Fra 1.700,00 DKK Book
 • One-man show med Flemming Jensen

  I revyens tjeneste I anledning af Klitrosens store jubilæum har Jensen lørdag den 15. oktober 2016 sammensat en helt speciel aften, hvor han både fortæller om alle de gamle og nye originaler, han har mødt inden for revy og teater – anekdoterne vil flyve om ørerne
  395,00 DKK Book
 • En cykeltur på Blokhus Strand

  Lej tip-top klargjorte cykler og oplev friheden ved at cykle en tur langs Danmarks bedste badestrand - Blokhus Strand.
  Fra 80,00 DKK Book
 • Til den nysgerrige naturelsker

  Et miniferie ophold ved Vesterhavet lyder super skønt! Få lov til at opleve de lyse, hvide og brede strande, det storslående hav samt den omkringliggende fantastiske natur kun 10 minutter fra Slettestrand ved Svinkløv hos Rønnes Hotel.
  Fra 1.600,00 DKK Book
 • Lyst og moderne mødelokale i Blokhus

  Centralt placeret mødelokale i feriebyen Blokhus med alt i AV-udstyr.
  Fra 750,00 DKK Book
 • Bag om TV-serien Badehotellet

  Vi kender efterhånden alle skuespillerne fra den populære TV serie om Badhotellet. Nu kan du komme med bag om TV-serien. De fleste skuespillere har boet på Hotel Klitrosen under deres udendørsoptagelser til serien. Hvordan griber man opgaven an med sådan en optagelse på den forblæste vestkyst? Det fortæller producer Michael Bille Frandsen sammen med executive producer og manuskriptforfatter; Hanna Lundblad om i foredraget om Badehotellet.
  320,00 DKK Book
 • Guidet tour om Han Herred Havbåde

  Få fortællingen om danmarks sidste aktive kystlandingsplads og arbejdet omkring denne
  50,00 DKK Book