Ferie i Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. Her er alt lige fra Danmarks store forlystelsespark Fårup Sommerland, en lang række events og en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. I Svinkløv-Slettestrand er det den smukke natur og udsigter, der imponerer når det står på aktiv ferie til fods eller på mountainbike og i hele Jammerbugten finder du gode overnatningsmuligheder i første klitrække langs det brusende Vesterhav

 
Jammerbugten

Større events 2017

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten

Aktiv ferie i naturen

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


Thorup Strand i Jammerbugten

Ferie med børn

I Jammerbugten er der mange familievenlige aktiviteter med sjov og leg for både større og mindre børn - og forældrene kan sagtens være med!

Kunst, kultur og historie i Jammerbugten

Jammerbugten er rig på både kunst og kulturhistoriske fortællinger. Besøg nogle af de mange gallerier og kunsthåndværkere eller læg vejen forbi historiske steder.

Blokhus kanonaffyring

Blokhuskanonen. Affyring hver aften kl. 21

Kanonaffyring hver aften kl. 21.00

 • Foredrag med Lars Christiansen

  Kom til Klitrosen og hør Christiansen, som fortæller i et åbent og ærligt foredrag hvilke nederlag og sejre hans liv har budt på
  250,00 DKK Book
 • XTERRA Slettestrand

  Fantastisk nyhed 2017: XTERRA i Slettestrand
  Gratis Book
 • Teknikkursus i MTB

  Vores instruktører har stor erfaring i specifik og individuel undervisning i mountainbike. Du får 2,5 times teknikkursus.
  490,00 DKK Book
 • Oplevelser i Blokhus

  Tag familien med på oplevelser i altid aktive Blokhus. Overnat i en hyggelig campinghytte med plads til 2 voksne og 2 børn. Hytten danner basen for et ophold fyldt med oplevelser i Blokhus og Jammerbugten.
  Fra 1.695,00 DKK Book