Efterårsferie i Jammerbugten

Oktober måned, og særligt uge 42 hvor skolerne holder efterårsferie, er fyldt med efterårsaktiviteter i Jammerbugten. Her på siden kan du læse om de mange begivenheder, der finder sted.

Få det fulde overblik over alle arrangementer og andre gode oplevelser i aktivitetsoversigten via kalenderen nedenfor. 

Nederst på denne side kan du også blive inspireret i vores on-line booking til flere gode oplevelser eller overnatningstilbud langs kysten.

Deltag i lodtrækning om en efterårsferie i sommerhus tæt på havet for 6 personer incl. billetter til forlystelsesparken Fårup Sommerland, kagebord på Fosdalhus og koncertbilletter til Peter Viskinde. DELTAG HER !

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I kalenderen kan du finde alle begivenheder for perioden 1. - 29. februar, inkl. skolernes efterårsferie i UGE 7 og 8, hvor der altid er mulighed for at finde sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne. 

 • Sandskulpturfestival Blokhus - Verdens Vildeste Dyr

  Opbygningen af de imponerende skulpturer starter allerede op fra den 5. maj, hvor årets tema er "Verdens vildeste dyr". Skulpturparken er åben for publikum og gæsterne dagligt kan følge sandskulptørernes arbejde med de gigantiske sandskulpturer. Helt klart en oplevelse som du vil ikke gå glip af!
  60,00 DKK Book
 • MTB Weekend

  Deltag i vores populære og lærerige mountainbike weekend for ryttere på alle niveauer og for alle med interesse for MTB!
  1.395,00 DKK Book
 • Fisk i én af landets største 'Put & Take'-søer

  Hos Gøttrup Fiskepark kan du pleje urinstinktet og fange fisk i flotte naturomgivelser - helt uden fangstbegrænsning.
  0,00 DKK Book
 • Fiske og Skaldyrsbuffet

  Restaurant Futten tilbyder Fiske og Skaldyrsbuffet på udvalgte dage i sommeren.
  325,00 DKK Book

Share your travels #visitjammerbugten #thebaydenmark

Del denne side