Efterårsferie i Jammerbugten

Oktober måned, og særligt uge 42 hvor skolerne holder efterårsferie, er fyldt med efterårsaktiviteter i Jammerbugten. Her på siden kan du læse om de mange begivenheder, der finder sted.

Få det fulde overblik over alle arrangementer og andre gode oplevelser i aktivitetsoversigten via kalenderen nedenfor. 

Nederst på denne side kan du også blive inspireret i vores on-line booking til flere gode oplevelser eller overnatningstilbud langs kysten.

Deltag i lodtrækning om en efterårsferie i sommerhus tæt på havet for 6 personer incl. billetter til forlystelsesparken Fårup Sommerland, kagebord på Fosdalhus og koncertbilletter til Peter Viskinde. DELTAG HER !

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I kalenderen kan du finde alle begivenheder for perioden 1. - 29. februar, inkl. skolernes efterårsferie i UGE 7 og 8, hvor der altid er mulighed for at finde sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne. 

 • Brdr. Olsen Dinnerkoncert - Medlemspris

  EN AFTEN MED BRØDRENE OLSEN - En rejse i musik og oplevelser gennem mere end 40 år! Brødrene vil tage publikum med på en rejse gennem deres karriere - hele "turen" fra kæmpe teenageidoler til de toppede med sejren i det internationale "Eurovision Song Contest" og en deraf følgende berømmelse, som har medført stjernestatus over det meste af Europa. Anekdoter og små historier, kraftigt krydret og med hovedvægten lagt på musikalske illustrationer.
  405,00 DKK Book
 • Fisk i én af landets største 'Put & Take'-søer

  Hos Gøttrup Fiskepark kan du pleje urinstinktet og fange fisk i flotte naturomgivelser - helt uden fangstbegrænsning.
  0,00 DKK Book
 • Cykel ophold hos Hotel Klim Bjerg

  Et ophold til den, der elsker aktiv ferie! Til den som elsker naturen, hyggelig stemning og en god cykeltur.
  Fra 1.175,00 DKK Book
 • Brochure med nordjyske cykelruter

  Kortet består af et oversigtskort og syv detaljerede kortudsnit dækkende for hele Nordjylland. Kortet kan bestilles her, eller købes på de lokale turistbureauer.
  95,00 DKK Book

Share your travels #visitjammerbugten #thebaydenmark

Del denne side