Efterårsferie i Jammerbugten

Oktober måned, og særligt uge 42 hvor skolerne holder efterårsferie, er fyldt med efterårsaktiviteter i Jammerbugten. Her på siden kan du læse om de mange begivenheder, der finder sted.

Få det fulde overblik over alle arrangementer og andre gode oplevelser i aktivitetsoversigten via kalenderen nedenfor. 

Nederst på denne side kan du også blive inspireret i vores on-line booking til flere gode oplevelser eller overnatningstilbud langs kysten.

Oplev i efterårsferien

Efterårsferie - Det sker i uge 41-42-43

I kalenderen kan du finde kommende sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne

Efterårsferie i Blokhus

Blokhus Efterårsfestival 2017

Kæmpe aktivitetsprogram hele efterårsferien. Yoga, saunagus, drive-in bingo, i vildmarken med Jon, kreative workshops og meget mere. Læs hele efterårsprogrammet her

Fårup Sommerland efterårsferie

Høstfest i Fårup Sommerland

Oplev Fårup i efterårsfarver. Besøg det hjemsøgte skibsværft eller kæl for kalvene i landbruget. Oplev høstmarked og hjælp Egern på skattejagten. Specialentré for Bedsteforældre i følge med børn.

Vildmose Kartoffelfestival

Vildmose Kartoffelfestival

14. oktober - Se program 
Marked, musik, smag mm

Aktiv ferie i naturen

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


 • Gigantiske vindmøller - Nationale testcenter Østerild

  Oplev det største i Efterårsferien!
  Fra 75,00 DKK Book
 • Vandresokker i Mohair

  Butikken ”Von Broich Mohair” er et resultat af mange års avlsarbejde med mohairgeder og produktion af råmohair. Historien om mohairen og de herlige geder fortælles spændende og interessant så køb af de bløde produkter er en oplevelse. Råmaterialet og den professionalisme, der lægges i fremstillingen af de færdige mohairprodukter er helt afgørende for kvaliteten, derfor arbejder ”Von Broich Mohair” stadig tæt sammen med de firmaer der forælder mohairen. Indkøb til butikken foretages i dag hovedsagligt via de samme forbindelser, som tidligere stod for forædlingen af gårdens egne produktioner. Der anvendes kun førsteklasses mohair. Førsteklasses mohair høstes kun af velfungerende dyr, der er holdt under dyreetiske rigtige forhold.
  199,00 DKK Book
 • Overnat ved Vesterhavet

  Overnat i Slettestrand midt i fantastisk natur med det brusende Vesterhav i gå-afstand fra hotellet.
  Fra 795,00 DKK Book
 • Sandskulpturfestival Blokhus - Magiske eventyr

  Opbygningen af de imponerende skulpturer starter allerede op fra den 6. maj 2017, hvor årets tema er "Magiske eventyr". Skulpturparken er åben for publikum mens sandskulptørerne arbejder og der er officiel åbningsindvielse den 13. maj. Åbent dagligt 6. maj - 29. oktober. Helt klart en oplevelse, som du vil ikke gå glip af!
  60,00 DKK Book