Efterårsferie i Jammerbugten

Oktober måned, og særligt uge 42 hvor skolerne holder efterårsferie, er fyldt med efterårsaktiviteter i Jammerbugten. Her på siden kan du læse om de mange begivenheder, der finder sted.

Få det fulde overblik over alle arrangementer og andre gode oplevelser i aktivitetsoversigten via kalenderen nedenfor. 

Nederst på denne side kan du også blive inspireret i vores on-line booking til flere gode oplevelser eller overnatningstilbud langs kysten.

Deltag i lodtrækning om en efterårsferie i sommerhus tæt på havet for 6 personer incl. billetter til forlystelsesparken Fårup Sommerland, kagebord på Fosdalhus og koncertbilletter til Peter Viskinde. DELTAG HER !

I Jammerbugtens storslåede natur er der god mulighed for at komme ud at røre sig. 


I kalenderen kan du finde alle begivenheder for perioden 1. - 29. februar, inkl. skolernes efterårsferie i UGE 7 og 8, hvor der altid er mulighed for at finde sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne. 

 • LAND-SHAPE festival i Blokhus

  LAND-SHAPE Festivalen er en ny type kunstfestival med et stærkt element af oplevelse og inddragelse i kunstprojekterne. Borgerne vil således møde naturkunst i stor skala, få mulighed for at samarbejde med både internationale og nordjyske erfarne kunstnere som arbejder med naturens rum.
  Gratis Book
 • Overnat på Havehotellet

  Bo i Anne Justs faciliteter og mærk stemningen i Haven uden for åbningstiden.
  600,00 DKK Book
 • BLOKHUS REVYEN 2016

  Tre års latter-succes er tilbage i Kulturhuset Blokhus!! Stine & Martin spiller for 8. år i Skagen Revyen med så stor succes, at den tre gange har fået 5 stjerner i Børsen. Skuespillerne har en sikker sans for at underholde deres publikum og i år har de lovet, at det ikke bliver nogen undtagelse. "Alle gode gange 3 skal vi besøge Blokhus, -det er dejligt, -I har så højt til loftet, og vores humor er indstillet på den samme frekvens, så mon ikke vi sammen skal få taget til at lette igen i år?" griner Stine.
  375,00 DKK Book
 • Autentisk kultur oplevelse i Nordjylland

  Glæden ved at nyde din tid sammen med den som du holder allermest af- er der noget bedre? Kom Torsdag den 7.juli og opleve overnatning i en kunstner bolig ved havet incl. række forskellige sjove aktivitet.
  1.400,00 DKK Book
 • Kunstbolig ved havet

  Bo i smuk natur ved Tranum Strand og Fosdalen. Lej kunstnerbolig på Tranum Strandgård kun 300 m. fra havet.
  1.200,00 DKK Book
 • Cykel ophold hos Hotel Klim Bjerg

  Et ophold til den, der elsker aktiv ferie! Til den som elsker naturen, hyggelig stemning og en god cykeltur.
  1.175,00 DKK Book
 • Minigolf - Hjortdal Dyrefarm

  Tag en pause fra dyrene og spil minigolf på Hjortdal Dyrefarms 12 nyanlagte baner.
  35,00 DKK Book
 • Sandskulpturfestival Blokhus - Verdens Vildeste Dyr

  Opbygningen af de imponerende skulpturer starter allerede op fra den 5. maj, hvor årets tema er "Verdens vildeste dyr". Skulpturparken er åben for publikum og gæsterne dagligt kan følge sandskulptørernes arbejde med de gigantiske sandskulpturer. Helt klart en oplevelse som du vil ikke gå glip af!
  60,00 DKK Book

Del denne side