Aktiv ferie i Jammerbugtens natur

I Jammerbugtens storslåede natur er der rigtig god mulighed for at holde en aktiv ferie. Hele området er præget af et varieret landskab med lange hvide sandstrande, grønne skove og klitplantager. Cykel- og vandreruter er der flere af og i forskellig længde. Find kort via siden her.

Udover at opleve naturen til fods eller på cykel, er der oplevelser på hesteryg, i kano, på smukt beliggende golfbaner og meget mere. Er du til et adrenalinsus, findes der førsteklasses mountainbikebaner i Svinkløv og Kollerup Plantager samt i Gateway Blokhus. 

På cykel i Jammerbugten

Over hele Jammerbugten er der god lejlighed til at finde cyklen frem på ferien. Du finder ruter der går gennem skove, plantager og langs Limfjorden. Benyt også chancen for en frisk tur på strandens faste sand.

Vandreture i Jammerbugten

Grib de gode vandresko og tag på tur ud i Jammerbugtens varierede landskab. Du kan blandt andet vælge at tilrettelægge turen ved hjælp af kort eller opleve naturens perler på "skattejagt" med geocaching. 

Endnu flere naturoplevelser

Oplev også Jammerbugtens natur fra hesteryg, i kano samt på en af de gode golfbaner. Eller besøg Gateway Blokhus, som både er udgangspunkt for cykel- og vandreruter men også for flere andre aktiviteter i naturen.