Ferielejlighed tæt på skov og vand

Dejligt lyst, moderne og smagfuldt indrettet feriehus, som er idyllisk placeret lige ved skoven. Det er det ideelle sted, hvis man er 2 personer, men der plads til 4, da der udover det store soveværelse med dobbeltseng også er en dobbelt sovesofa i stuen.

I køkkenet er der køleskab med lille fryser, microovn og opvaskemaskine. Stort badeværelse med rummelig bruseniche. Fra stuen er 2 store skydedørspartier ud mod vestterrassen, - så der er virkelig mulighed for at være på1. parket til det store grønne område foran huset. Ligeledes er fra soveværelset terrassedør ud til østterrassen. Der er også en dejlig hems med madrasser, hvis man har lyst at trække sig tilbage med en god bog eller til leg.

Huset har kabel-tv & internet!

Da det ikke er tilladt at ryge indendøre og husdyr ikke er velkomne, fremstår huset som allergi-venligt.

OBS. Ved siden af lejeprisen kommer forbrug (el/vand/varme) som afregnes efter måler. Ligeledes påregnes kr. 450,- til slutrengøring pr. lejemål!

 

Booking

Opholdets varighed:

Ferielejlighed tæt på skov og vand

Ankomstdato Vælg en dato ovenfor
Afrejsedato
Pris
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Jammerbugt Ferie

Vore dejlige privatejede sommerhuse ligger i Jammerbugten på den jyske vestkyst. Et dejligt uspoleret naturområde, hvor der er højt til himmelen og masser af albuerum. At gå en tur langs stranden og nyde ensomheden ved Lildstrand og Thorupstrand henover Svinkløv, Slettestrand, Tranumstrand mod Rødhus.
Kontakt
Jammerbugt Ferie
Slettestrandvej 3
Hjortdal
9690 Fjerritslev

Hjemmeside: www.jammerbugt-ferie.dk
Email: Info@jammerbugt-ferie.dk
Telefon: 7026 7033