Historien om Mohairgeder

Von Broich Mohair giver en autentisk oplevelse af hvordan mohairgedernes unikke silkebløde hår forvandles til ædle mohairprodukter.

Gæster kan besøge en lille flok yndige mohairgeder og høre om gederne og deres betydning gennem historien samt deres adfærd og levevis.  Mohairgeden er en lille nøjsom, nysgerrig og nyttig ged der gennem tiderne har været og stadig er, en vigtig indtægtskilde specielt i egne hvor andre husdyr har svært ved at klare sig.

Råmaterialet og den professionalisme, der lægges i fremstillingen af de færdige mohairprodukter er helt afgørende for kvaliteten, derfor arbejder ”Von Broich Mohair”  tæt sammen med de firmaer der forælder mohairen.

Førsteklasses mohair høstes kun af velfungerende dyr, der er holdt under dyreetiske rigtige forhold.

Booking

Historien om Mohairgeder

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Von Broich Mohair / Bratbjerg

Butikken ”Von Broich Mohair” er et resultat af mange års avlsarbejde med mohairgeder og produktion af råmohair. I dag er avls- og produktionsdyr solgt fra, men i sommersæsonen vil der være nogle mohairgeder på gården. Salget af de ædle mohairvarer er forblevet og historien om mohairen samt de herlige geder fortælles spændende og interessant til alle kunderne, så køb af de bløde produkter er en oplevelse.
Kontakt
Bratbjerg 64, 9460 Brovst
+45 26803069 / +45 20895959
E-mail: mohairfarm@mail.dk
Åbningstider
Tirsdag til Lørdag 11 - 17
Lørdag d. 1. Juli holder vi lukket.
Se også www.mohairfarm.dk