Historien om Mohairgeder

Butikken ”Von Broich Mohair” er et resultat af mange års avlsarbejde med mohairgeder og produktion af råmohair. En lille flok af de dejlige dyr kan ses i sommerperioden, selv om avlsdyr er solgt fra. Salget af de ædle mohairvarer er forblevet og historien om mohairen og de herlige geder fortælles stadig spændende og interessant til alle kunderne, så køb af de bløde produkter stadig er en oplevelse.

 Mohairgeden er en lille nøjsom, nysgerrig og nyttig ged der gennem tiderne har været og stadig er, en vigtig indtægtskilde, specielt i egne hvor andre husdyr har svært ved at klare sig.

Råmaterialet og den professionalisme, der lægges i fremstillingen af de færdige mohairprodukter er helt afgørende for kvaliteten, derfor arbejder ”Von Broich Mohair”  tæt sammen med de firmaer der forælder mohairen.

Førsteklasses mohair høstes kun af velfungerende dyr, der er holdt under dyreetiske rigtige forhold.

Booking

Historien om Mohairgeder

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Von Broich Mohair / Bratbjerg

Von Broich Mohair er et oplagt efterårs og vinter udflugtsmål. Butikken er ikke et sted besøgende "bare" handler. Besøgende lære om Mohair, mærker på de dejlige bløde vare og får selvfølgelig mulighed for at købe de varme produkter.
Kontakt
Bratbjerg 64, 9460 Brovst
+45 26803069 / +45 20895959
E-mail: mohairfarm@mail.dk
Åbningstider
Tirsdag til Lørdag 11 - 17
Lørdag d. 21. Okt lukker vi kl 14 / tirsdag 24. okt er der lukket.
Se også www.mohairfarm.dk