Oplev Store Vildmose - tæt på

Man møder på Vildmoseporten og bliver i bus guidet rundt i Store Vildmose, hvor vi besøger spændende steder, som blev synliggjort gennem projektet "Formidling af Store Vildmose". Stederne kan være: Mindestedet ved Luneborg, Centralgården, Trædestenene, Højmosen, og Store Sten ved Pindstrup. Turen slutter med æggekage på Luneborg Kro, og kaffe og varm kringle på Vildmoseporten.

Booking

Oplev Store Vildmose - tæt på

Antal 295,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Vildmoseporten - Gård 18

Vildmoseporten - et egns og oplevelsescenter i Store Vildmose. Her kan du bl.a. opleve en af de gamle staldgårde, som den så ud i 1949. Den gamle røde trælade rummer udstillingen "Mosekonens Land", som har åbent alle ugens dage. Udstillingen formidler på en spændende måde viden til små og store om Store Vildmose: - den enestående natur - den spændende og ofte dramatiske historie - tørvegravningen og sphagnumproduktionen - landbruget herunder dyrkningen af de berømte   vildmosekartofler. Guidede ture/personalearrangementer/teambuilding for foreninger, grupper, personaleorg., skoler m.v. samt udlejning af stuehus.
Kontakt
Vildmoseporten
Biersted Mosevej 277
9440 Aabybro
E-mail: info@vildmoseporten.dk
v/ Christian Larsen
Mobil: 2876 4279
www.vildmoseporten.dk
Åbningstider
Skærtorsdag - 31. oktober kl. 10-20
eller efter aftale på telefon 98 26 86 63